Nou pe portalul pCon.catalog: inoff

O selecție largă de mobilier pentru spații publice de la inoff inred ab este acum disponibilă pentru descărcare în pCon.catalog. Citiți mai jos pentru a vedea cum se prezintă producătorul suedez.

Vezi produsele de la inoff în pCon.catalog


 

Imagine: inoff

Imagine: inoff

inoff este o companie suedeză specializată pentru orice tip de amenajare interioară dedicată spațiilor publice. Viziunea inoff este de a oferi pieței de profil mobilier caracterizat de preț, valoare, funcționalitate, confort, design și durabilitate.

inoff a fost fondată la începutul anilor 2000 în Bjärnum, Skåne, un loc care are o istorie grandioasă și tradiție în ceea ce privește fabricarea de mobilier. Compania a fost inclusă la început într-o colaborare cu o companie-mamă care vindea mobilier pentru piaţa rezidenţială pe piața internă din Scandinavia. După doar câțiva ani, a început să se desprindă pentru a deveni o companie de mobilier cu design mai tradițional pentru spații publice. O gamă de produse specifice pentru săli de conferință, școali sau pentru centrele de ingrijire a varstnicilor a început să se dezvolte încetul cu încetul, dar abia după desprinderea definitivă a inoff de firma-mamă a avut loc marea expansiune. Compania de familie a schimbat generațiile și frații Kristoffer și Mattias au început să conducă inoff.

Imagine: inoff

Imagine: inoff

O combinație de pasiune pentru a face ceva în plus, de a fi înconjurat de colegi talentați și de parteneri de încredere, precum și o combinație de efort pe termen scurt și concentrare pe termen lung a pus bazele companiei de astăzi.

Imagine: inoff

Imagine: inoff

Calitatea și mediul înconjurător sunt cuvinte cheie importante pentru noi. Suntem certificați conform ISO 14001, 9001 și 45001 încă de la începutul secolului 21. De asemenea, lucrăm cu criteriile Möbelfakta, iar produsele noastre sunt testate în conformitate cu standardele UE incluzând criterii de sustenabilitate în spațiile publice.


Descărcați modelele de pe inoff prin pCon.catalog.

Distribuirea este permisă