Acum disponibil în pCon.catalog: Jonas Ihreborn AB

Datele configurabile de la producătorul suedez Jonas Ihreborn sunt deja disponibile pentru comunitatea pCon. Acum puteți găsi și catalogul cu mobilier de înaltă calitate pentru spații publice disponibil pentru descărcare gratuită în pCon.catalog.

Vezi produsele de la Jonas Ihreborn AB în pCon.catalog


Prezentare Jonas Ihreborn AB

Imagine: Jonas Ihreborn AB

Imagine: Jonas Ihreborn AB

Setul complet de instrumente pentru spațiul public, produs în Värnamo, Suedia. Credem că mobila poate fi justificată doar dacă are personalitate și satisface cu adevărat o nevoie. Având în vedere acest lucru, creăm produse pragmatice, atemporale și de lungă durată pentru un viitor durabil.

Jonas Ihreborn este a treia generație dintr-o linie de meșteri și producători de tapițerie. Întrucât suntem o afacere de familie, valorile noastre și angajamentul personal sunt cele mai importante.

Imagine: Jonas Ihreborn AB

Imagine: Jonas Ihreborn AB

Toată mobila este realizată în propria noastră fabrică din Småland, centrul zonei de producție suedeze, aproape de subfurnizorii noștri locali. Prin urmare, suntem capabili să controlăm întregul proces și să menținem forța de muncă fericită. Acest lucru contribuie la dezvoltarea durabilă cu conștientizarea mediului în condiții echitabile. Cunoștințele extinse ale lanțului de producție și un atelier intern de prototipare ne fac suficient de mici pentru a fi flexibili, dar suficient de mari pentru a gestiona proiecte mari, producție rapidă cu clienți din întreaga lume.

În showroom-ul nostru din Stockholm, puteți experimenta mobilierul nostru și puteți obține sprijin personal pentru a găsi mobilierul perfect pentru proiectul la care lucrați. Avem, de asemenea, o gamă largă de colecții de țesături dintre cele mai utilizate.


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă