Actualizare pentru pCon.basket

Software-ul online CPQ pCon.basket PRO și pCon.basket CE, instrumentul comunitar gratuit pentru crearea de liste de articole online și versiunea pentru integrare au primit o actualizare.

Ce este nou!

Eficiența procesului: copiați articole din pCon.planner în pCon.basket (PRO, CE, Integrare)

Acum puteți importa pur și simplu articolele selectate din pCon.planner (de la 8.8) în pCon.basket prin intermediul comenzii Copiere > Lista articole (CTRL + B) din planificatorul camerei 3D. Articolele copiate pot fi inserate într-o listă de articole în pCon.basket prin lipirea lor, folosind CTRL + V).

Prezentare generală în rapoartele la care lucrați: noi opțiuni pentru vizualizări (PRO, CE, Integrare)

Odată cu noua versiune pCon.basket, sunt disponibile opțiuni suplimentare pentru prezentarea listelor de articole, permițându-vă să alegeți dintre 5 vizualizări diferite pentru a controla nivelul de detaliu în care listele de articole vor fi afișate în rapoarte. Pe lângă vizualizarea rezumată și detaliată deja implementată, acum puteți selecta și următoarele:

  1. Vizualizare compactă, care va afișa toate articolele dintr-un grup sau articol compus ca o singură poziție. Informațiile despre subarticole sunt afișate sub formă de text.
  2. Pe lângă comportamentul vizualizării compacte, elementele identice care există de mai multe ori sunt grupate atunci când alegeți noua vizualizare Rezumat – Compact. Ierarhiile folderelor sunt luate în considerare.
  3. Cu Flat List, toate articolele identice din proiectul dvs. sunt rezumate, fără a lua în considerare folderele sau alte elemente ierarhice.

Resurse de ajutor îmbunătățite (PRO, CE, Integrare)

Pentru a vă ajuta să profitați la maximum de pCon.basket, aveți acces la un ajutor online complet prin secțiunea Ajutor din meniul sandwich sau cu F1. Acolo veți găsi articole de ajutor și videoclipuri actualizate, care vor fi actualizate în mod constant – merită să aruncați o privire.

Utilizabilitate

Funcție de completare automată la inserarea articolelor după număr (PRO, CE, Integrare)

Cu noua versiune a pCon.basket, veți beneficia de funcția de completare automată atunci când introduceți articole noi. Cu Shift+F6 sau faceți clic pe pictograma respectivă din colțul din dreapta sus, deschideți dialogul pentru a insera direct articole. Acum, când începeți să tastați, veți primi până la 10 sugestii bazate pe caracterele pe care le-ați introdus, ceea ce face un proces de creare a comenzii mai simplificat și mai rapid.

Timp de valabilitate implicit pentru cotații (PRO, Integrare)

Când utilizați pCon.basket PRO sau o versiune de integrare, acum puteți defini un timp de valabilitate implicit pentru cotațiile dvs. în setări. La deschiderea unui nou proiect, acesta va seta automat data de valabilitate a ofertei, ajutându-vă în procesul de comunicare cu clienții dumneavoastră.

Alte caracteristici noi

  • Suport pentru noi interacțiuni OAP „Informații” și „Avertisment”
  • Factorul de rotunjire în calculul antetului (PRO, CE, Integrare)
  • Texte lungi pentru foldere și poziții de text (PRO, integrare)
  • Suport pentru data prețului în pCon.basket CE

Vă interesează să utilizați pCon.basket?

pCon.basket PRO și CE funcționează cu contul tău pCon. Aruncă o privire la pCon-solutions.com/basket pentru mai multe informații și pentru a testa pCon.basket PRO timp de 30 de zile gratuit.

Abonați-vă la blogul pCon (în subsol) pentru a fi notificat prin e-mail despre știrile despre pCon.basket, alte aplicații pCon și comunitatea pCon.

Distribuirea este permisă