pCon.planner 8.8 – Acuratețe într-un nou design

O nouă versiune a Planificatorului nostru de camere 3D este gata pentru descărcare. Actualizarea 8.8 se referă în principal la lucru de înaltă precizie: un editor de proprietăți complet reproiectat care prezintă proprietăți bine aranjate și structurate în file. Noul instrument „Origin” sprijină planificarea și mutarea obiectelor cu precizie dimensională. Utilizatorii versiunii PRO beneficiază de o mai mare eficiență prin căutarea inversă a articolelor din catalog și transferul produselor în pCon.basket prin Copy & Paste.

Editor de proprietăți: aspect nou și funcții avansate:

Editorul de proprietăți este unul dintre cele mai importante și versatile instrumente din pCon.planner. Datorită noii vizualizări structurate cu file, puteți introduce rapid atribute și puteți efectua modificări generale sau legate de produs într-o manieră direcționată. Luați zona Transformare, de exemplu: rotiți mai multe obiecte selectate identic sau setați înălțimea în vederea de sus – pur și simplu utilizând Editorul de proprietăți. Desigur, valoarea care trebuie ajustată este întotdeauna evidențiată cu precizie pe obiect.

Mai multe inovații dintr-o privire:

  • Export DWG: filtrarea straturilor și eliminarea informațiilor despre articole
  • Articole: Căutare inversă în catalogul producătorului (PRO)
  • Import: suport pentru fișiere EOX și USD
  • Planuri de tăiere: Transferarea secțiunilor în ferestrele de vizualizare
  • Schimb: copiați și inserați articole în pCon.basket (PRO)
  • Proprietăți de transformare și noul instrument Origin pentru o planificare precisă din punct de vedere dimensional
  • Îmbunătățiri pentru grafica vectorială și exportul PDF în zona de aspect
  • Import: suport Point Cloud (fișiere E57) (ME, PRO)
    Aflați mai multe despre noile funcții din Centrul de Ajutor. Vizitați și canalul nostru YouTube, unde mai multe tutoriale noi vor fi publicate în curând. Abonați-vă la blogul pCon (subsol) pentru a fi la curent cu cele mai noi informații.

*Butonul de descărcare este pentru versiunea standard gratuită a pCon.planner. Dacă sunteți utilizator a pCon.plannerPRO sau ME, vă rugăm să așteptați să descărcați cea mai nouă versiune până când primiți mesajul de dialog de la pCon.planner care vă informează despre o actualizare automată.
Distribuirea este permisă