Nou în comunitatea pCon: OFFICEBRICKS

Datele configurabile de la OFFICEBRICKS sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă la pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei.

Solicitați aici datele OFML OFFICEBRICKS


Prezentare OFFICEBRICKS cu cuvintele proprii

Imagine: OFFICEBRICKS

Imagine: OFFICEBRICKS

OFFICEBRICKS a început dezvoltarea primei cabine izolate fonic pentru birouri în plan deschis imediat după înființare în 2016. În timpul concepției, s-a acordat atenție unui design modular și flexibil. OFFICEBRICKS realizează acest lucru prin componentele numite „cărămizi”, care oferă clientului un grad ridicat de flexibilitate. Elementele nu trebuie să fie înșurubate sau lipite între ele, astfel încât cabina să poată fi adaptată dinamic la schimbările din birou.

Imagine: OFFICEBRICKS

Imagine: OFFICEBRICKS

Cu cele mai înalte valori de izolare fonică, măiestrie Made in Germany și un design modern și atractiv, cabinele permit muncă concentrată și întâlniri netulburate în orice mediu. Pentru utilizare în sectorul comercial și industria prelucrătoare, produsele au fost adaptate și consolidate în mod specific sub marca SHOPFLOOR BOX în conformitate cu cerințele crescute.

Designul și structura elementelor asigură cea mai mare absorbție a sunetului în ambele direcții. În plus, OFFICEBRICKS folosește materiale absorbante speciale și sticlă securizată cu izolare fonică. Acest lucru optimizează acustica camerei pentru utilizatori. Construcția modulară permite, de asemenea, dimensionarea și adaptările de culoare și design specifice clientului la identitatea corporativă. Elementele pot fi înlocuite oricând și fără mare efort.


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă