Nou în comunitatea pCon: HEY-SIGN

Datele configurabile de la HEY-SIGN sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă la pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei.

Solicitați aici datele HEY-SIGN


Prezentare HEY-SIGN cu cuvintele proprii

Imagine: HEY-SIGN

Imagine: HEY-SIGN

Producătorul de pâslă HEY-SIGN este considerat încă de la apariția sa in 1999, un specialist și un pionier atunci când vine vorba de produse inovatoare din pâslă pentru sectorul living și lifestyle. HEY-SIGN prelucrează pâslă de lână de mai bine de 20 de ani în accesorii pentru casă, iluminat, mobilier mic, covoare, separatoare de cameră și elemente acustice. Pe lângă propria colecție de produse, un alt obiectiv al gamei de servicii a companiei este designul interior, prin care sunt realizate produse individuale la comandă și tăieturi speciale pentru designeri de interior, arhitecți și planificatori.

HEY-SIGN folosește doar pâslă de lână de înaltă calitate, realizată din lână virgină 100% pură, fără aditivi chimici sau textile reciclate pentru toate produsele sale. Acesta este singurul mod de a asigura toate proprietățile pozitive ale acestei materii prime regenerabile în mod natural. Pâsla noastră de lână este prietenoasă cu pielea, permeabilă la aer și rezistentă la temperatură. Efectul său de absorbție a sunetului asigură liniște și îmbunătățește acustica în cameră. În plus, pâsla de lână izolează împotriva frigului și căldurii, echilibrează umiditatea, respinge murdăria și absoarbe șocul. Atât producția de pâslă, cât și fabricarea tuturor produselor este „Made in Germany” iar finisarea produselor este chiar „Handmade”.

Imagine: HEY-SIGN

Imagine: HEY-SIGN

Documentele binecunoscute ale mărcii de lână: HEY-SIGN este primul și singurul producător de pâslă care a fost premiat în conformitate cu liniile directoare stricte ale „The Woolmark Company”. Materialul pâslă de lână în grosime de 2, 3 și 5 mm, din care sunt fabricate toate produsele, este, de asemenea, certificat conform Oeko-Tex® Standard 100.

Imagine: HEY-SIGN

Imagine: HEY-SIGN

Majoritatea gamei extinse este realizată la comandă, ceea ce permite HEY-SIGN să producă exclusiv conform cerințelor individuale ale clienților. Este important pentru HEY-SIGN ca produsele să fie dezvoltate și produse exclusiv în Germania. De la perforare, cusut, împletire până la finisare, aproape toate procesele de lucru au loc sub un singur acoperiș. Părțile individuale ale colecției sunt produse în ateliere pentru lucru adaptat și în fabrici de furnizori locali pentru metal, lemn și piele. Distanțele de transport sunt scurte, ceea ce conservă resursele și protejează activ mediul.

Imagine: HEY-SIGN

Imagine: HEY-SIGN

De-a lungul anilor, HEY-SIGN a demonstrat cu succes potențialul de design al pâslei la cele mai înalte standarde de calitate și design. Multe dintre produsele HEY-SIGN au fost distinse cu premii de design. Până astăzi fascinația pentru aceste produse a rămas neîntreruptă.


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă