Nou în comunitatea pCon: ECOcero

Datele configurabile de la ECOcero sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă la pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei.

Solicitați datele produsului ECOcero prin pCon.login


Prezentare ECOcero cu cuvintele proprii

Imagine: ECOcero

Imagine: ECOcero

ECOcero® nu transformă doar sticlele de plastic în panouri acustice decorative. Inovațiile tehnologice ale echipei de cercetare și dezvoltare au făcut posibilă obținerea oricărui rezultat pe care ți-l poți imagina. Cu peste 2000 de proiecte finalizate în ultimul an, este una dintre cele mai mari companii de condiționare acustică din Europa. Este prezent în peste 20 de țări de pe 4 continente.

Datorită angajamentului său față de mediu, anul trecut a reușit să recicleze peste 5 milioane de sticle. Pentru gama ECO reciclează 75 de sticle de plastic pentru fiecare metru patrat în parte. Serviciul său gratuit de studiu acustic garantează că proiectul are rezultatul dorit. Nu sunt necesare lucrări de construcție, iar instalarea este extrem de simplă. Lejeritatea panourilor le face usor de manevrat iar compozitia lor le face un produs ignifug.

Panourile acustice ECOcero pot fi adaptate la orice tip de nevoie, pot fi curbate, teșite, tăiate, vopsite etc. De asemenea, puteți realiza toate modelele personalizate pe care doriți să le creați. Un întreg univers de posibilități pentru confort și design de neegalat.


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă