Nou în comunitatea pCon: VASTARREDO

Datele configurabile de la VASTARREDO sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă la pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei.

Solicitați datele produselor VASTARREDO prin pCon.login


Prezentare VASTARREDO cu cuvintele proprii

Imagine: Vastarredo

Imagine: Vastarredo

Vastarredo operează din 1955 în eco-proiectarea, fabricarea și comercializarea mobilierului școlar. Este liderul italian cu o experiență de peste 65 de ani. Sediul central este în Vasto și are peste 18.000 mp de zonă industrială acoperită. Peste 100 de colaboratori proiectează, produc, gestionează și distribuie soluții de mobilier școlar, bibliotecă și spații de joacă exterioare.

Crearea unor medii de studiu mai antrenante: școala ca și comunitate de cercetare are nevoie de medii flexibile, potrivite pentru diferite configurații. Stimularea studiului în colectiv este de o importanță deosebită – spațiul trebuie să semene cu un centru de cercetare, dotat cu instrumente didactice.

Imagine: Vastarredo

Imagine: Vastarredo

Pregătirea unui mediu primitor înseamnă aducerea împreuna a unor elemente precum lumina, culoarea, mobilierul, panourile și finisajele. Spațiul trebuie să susțină diversitatea timpurilor și activităților care pot fi realizate concomitent, dar și diversitatea atitudinilor și aspectelor care determină complexitatea dezvoltării unui copil.

Organizarea spațiilor și a mobilierului poate susține dezvoltarea responsabilității în multiple moduri, înțeleasă ca o împingere către autonomie prin urmarea propriului drum de învățare. În acest scop, lizibilitatea și utilizarea mediului, accesibilitatea materialelor, proiectarea și planificarea comunicării vizuale joacă un rol fundamental.

Imagine: Vastarredo

Imagine: Vastarredo

Materiale certificate: Toate materialele sunt certificate provenind din lanțul de custodie 100% reciclat FSC. Vastarredo este extrem de sensibil la mediu, produsele au fost certificate Ecolabel de NORDIC ECOLABEL, lemn second life iar 50% din energia necesara productiei este furnizata de soare.

Soliditatea și seriozitatea care deosebesc brandul garantează clienților asistență punctuală și la timp atât în vânzări, cât și post-vânzare, capacitate de soluții personalizate, crearea de medii inovatoare.


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă