Update: pCon.box are funcții noi

Este disponibilă o nouă versiune a planificatorului online 3D pCon.box!

NOU în aplicația pCon.box

Importați fișiere EOX

Ai auzit vreodată de EOX? EOX este un format de fișier care acceptă capturarea și schimbul de modele de camere 3D. Datorită celei mai recente tehnologii AR, camerele pot fi capturate cu camera și senzorul LiDAR încorporate în smartphone-ul tău și transformate în scanări 3D în timp real. Cu această actualizare, puteți importa astfel de fișiere EOX în pCon.box și puteți începe să proiectați scanări ale camerelor reale.

NOU în versiunea de browser pCon.box

Folosiți pCon.box ca versiune web în browser? Veți fi foarte încântat să începeți să lucrați cu această nouă versiune!

Planificarea camerei în pCon.box

Cea mai recentă versiune a instrumentului de proiectare face un pas uriaș către viitorul proiectării camerelor online. Cu versiunea de browser a pCon.box puteți crea acum camere reale – cu elementele nou adăugate de cameră, cum ar fi pereții, ușile și ferestrele. Înconjurați-vă produsele cu o cameră și faceți-vă proiectele și mai realiste în viitor.

Alte inovații dintr-o privire

  • Import de imagini
  • Afisarea dimensiunilor direct pe produs
  • Bară laterală pentru a selecta afișarea pereților
  • Vederi 2D ale planificării din toate părțile
  • Formele ca substituenți în procesul de planificare
  • Transferul listei de articole în pCon.basket PRO

Nu aveți încă instalată o aplicație pCon?

Sunteți designer de interior, dealer specializat, profesionist de interior în vânzarea de mobilă? Atunci, utilizați toate avantajele pCon – acces la datele producătorului și informații extinse despre produse – și alăturați-vă comunității pCon rețelei B2B gratuite. Înregistrați-vă pentru pCon și solicitați să deveniți membru al comunității pCon.
Distribuirea este permisă