Acum disponibil prin pCon.login: Ondarreta

Datele configurabile de la Ondarreta sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă la pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei.

Solicitați datele produselor Ondarreta prin pCon.login


Prezentare Ondarreta cu cuvintele proprii

Imagine: Ondarreta

Imagine: Ondarreta

Ondarreta este o afacere de familie specializată în design de mobilier și producția de mese, scaune și taburete, atât pentru locuințe, cât și pentru proiecte contractuale încă de la înființarea sa în 1977.

Totul a început de la plaja Ondarreta din San Sebastian (Spania), o plajă care păstrează secretele celor care își petrec vară în apele sale. Acolo găsim rădăcinile unui atelier de tâmplărie care a fost începutul unei istorii de familie dedicată proiectării și fabricării de mobilier. Astăzi, 45 de ani mai târziu, Ondarreta s-a transformat, de la acel mic atelier de lângă plajă a devenit disponibil în întreaga lume.

Ondarreta produce mobilier pentru a apropia oamenii, pentru a stabili legături și pentru a consolida relațiile. Vor să provoace momente de conexiune, să creeze noi spații și să le îmbogățească pe cele vechi. Ondarreta vrea să aducă farmec și confort întâlnirilor, adunărilor și conversațiilor; să fie suportul celor care scriu cărți, creează afișe, trimit e-mailuri, compun scrisori, se bucură de mese, cântă la harpă și savurează arta.

Un design bun nu este doar despre estetică, funcționalitate și satisfacerea nevoilor clienților. Un design bun înseamnă, de asemenea, menținerea unor standarde înalte de calitate și garantarea faptului că, la fiecare pas al procesului, avem grijă de materiile prime și de pământul care le furnizează și că lucrăm pentru a adăuga valoare tuturor celor care contribuie la procesul de aducere a produselor noastre la viață.


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă