Nou pe pCon.catalog: Rofa

O selecție largă de scaune, canapele, mecanisme de șezut și soluții acustice durabile de la Rofa este acum disponibilă pentru descărcare în pCon.catalog. Citiți mai jos pentru a vedea cum se prezintă producătorul olandez.

Vezi produsele de la Rofa în pCon.catalog


Prezentare Rofa cu cuvintele proprii

Imagine: Rofa

Imagine: Rofa

Compania ROFA a fost lansată în 1991. Și nu a durat mult până am devenit lider de piață. De atunci, suntem o companie lider, care operează la nivel internațional, care se concentrează pe tapițeria industrială durabilă. Lucrăm cu o echipă bine pregătită împreună cu partenerii noștri și ne ocupăm de totul pentru ei. Acoperim și inventăm, facem și aranjam, de la A la Z.

Inovația este în fibrele pe care le folosim. Facem tot ce ne stă în putință pentru ca amprenta noastră de CO2 să fie și mai mică decât cea anterioară. Și lucrăm complet neutru energetic. Sustenabilitatea este numitorul comun al companiei noastre. Se reflectă accentuat în tapițerie, cu care dăm mobilierului o viață nouă lungă și fericită. Și în Moduplus, sistemul nostru modular de scaune cu impact minim asupra mediului. De asemenea, producem soluții acustice pentru o mare varietate de industrii și spații.

Imagine: Rofa

Imagine: Rofa

Facem toate acestea pentru companii aeriene, săli de concerte, spitale, școli și multe altele. Oricare ar fi dorințele tale: avem totul acoperit!

Un bun exemplu al metodei noastre de lucru durabile este linia noastră de produse Moduplus. Metoda de lucru pentru Moduplus este evidentă din cercetările realizate de INSIDE/INSIDE; platforma online independentă care oferă o perspectivă asupra cât de durabil, circular și sănătos este un interior. INSIDE/INSIDE a calculat că amprenta ecologică a unei canapele cu trei locuri din compozit Moduplus este în jur de trei euro. Prin comparație: amprenta unei canapele „normale” este cu ușurință mai mare de o sută de euro.

La ROFA avem o colecție de țesături cradle to cradle care este, de asemenea, complet biodegradabilă și o colecție de țesături Second Nature care este realizată din fibre de urzică. Și, desigur, avem o gamă largă de țesături, toate fiind certificate ISO 14001.


Descărcați modelele de la Rofa prin pCon.catalog.

Distribuirea este permisă