Nou în comunitatea pCon: EXPORMIM

Datele configurabile de la EXPORMIM sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă la pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei.

Solicitați datele produselor EXPORMIM prin pCon.login


Prezentare EXPORMIM cu cuvintele proprii

Imagine: Expormim

Imagine: Expormim

Fuziunea dintre măiestrie și pasiune este semnul distinctiv al tuturor pieselor de mobilier marca Expormim. De la înființarea sa în 1960, Expormim nu a încetat niciodată să aibă încredere în meșterii care continuă să-și transmită cunoștințele din generație în generație. Abilitățile și know-how-ul lor, dobândite după ani de dedicare acestei nobile profesii, sunt, fără îndoială, cel mai mare secret al său pentru a continua să producă piese de mobilier unice și exclusiviste.

Deja trei generații de familie au condus compania. La caracterul creativ și întreprinzător al fondatorului său s-au adăugat, ulterior, dorința investigativă și inovatoare a fiului său și voința de modernizare, schimbare și angajament față de viitor a nepoților săi, în prezent la cârma Expormim.

Îmbunătățirea rattanului și dezvoltarea colecțiilor de exterior extrem de tehnice în cooperare cu arhitecți și designeri renumiți precum Oscar Tusquets Blanca, Benedetta Tagliabue, Jaime Hayon, Manel Molina sau Mario Ruiz sunt în mare măsură responsabile pentru succesul crescând al produselor sale. Este decizia și esența lor să rămână la rădăcinile lor, dar să meargă la nivel global, să îmbine tradiția și inovația, să livreze produse frumos lucrate manual, care se potrivesc în toate spațiile contemporane și întotdeauna fără a pierde un indiciu de autenticitate.

Imagine: Expormim

Imagine: Expormim

Cataloagele sale sunt alcătuite din piese originale pentru utilizare în interior și exterior, dedicate durabilității mediului, calității și designului modern. Așa au părăsit rapid intimitatea gospodăriei pentru a fi incluse în tot mai multe proiecte contractuale, precum hoteluri și restaurante de lux, cafenele și gastropub-uri șic și evenimente publice și private exclusive. Nu trece o singură zi pe care să nu ne străduim să o îmbunătățim. Și fideli acestor convingeri aparent mici, dar puternice, se așteaptă să existe pe piață cel puțin încă o jumătate de secol.

Imagine: Expormim

Imagine: Expormim


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă