Nou în comunitatea pCon: Office XONE de la accodo

Datele configurabile de la Office XONE de la accodo Projekt GmbH sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă la pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei.

Solicitați datele Office XONE


Prezentare Office XONE cu cuvintele proprii

Imagine: Office XONE de la accodo

Imagine: Office XONE de la accodo

Există mai multe de spus despre lumină fără ​​să ne raportăm doar la funcționalitatea sa. Doar cu ajutorul luminii camerele sunt atractive iar elementele de interior încep să-și dezvăluie identitatea. Plecând de la această convingere, OFFICE XONE a fost înființat în 2019 pornind din zona de afaceri a companiei accodo Projekt GmbH – planificatori specializați pentru infrastructuri bancare și de retail din Arnsberg (Germania).

În planificarea și realizarea conceptelor pentru încăperi, proiectarea iluminatului și utilizarea corpurilor de iluminat de înaltă calitate joacă un rol major. După 10 ani de experiență în proiecte în industria de iluminat, a fost creată o unitate separată cu un program independent.

Acest program independent produce o gama de corpuri de iluminat pentru podele, mase sau tavane, care se caracterizează printr-un design atemporal, tehnologie LED modernă, senzor integrat de prezență și lumină naturală, panou de control tactil cu funcție de memorie. Utilizatorii pot ajusta lumina la nevoile lor individuale prin schimbarea temperaturii culorii. Cu aceste funcții, produsele noastre sprijină oamenii la locul de muncă.

Seria de produse OFFICE XONE răspunde cererii de corpuri de iluminat de înaltă calitate pentru iluminarea perfectă a încăperii și a locului de muncă. Gama de produse este în mod constant extinsă și completată cu soluții inovatoare. Cu credo-ul nostru „plăcut și diferit”, vrem să vă inspirăm cu produsele și soluțiile noastre. OFFICE XONE reprezintă orientare maximă către client, parteneriat și fiabilitate.

Imagine: Office XONE de la accodo

Imagine: Office XONE de la accodo


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă