Disponibil prin pCon.catalog: Arco

O selecție largă de mese de înaltă calitate de la Arco este acum disponibilă pentru descărcare în pCon.catalog. Citiți mai jos pentru a vedea cum se prezintă producătorul olandez.

Vezi produsele de la Arco în pCon.catalog


Prezentare Arco cu cuvintele proprii

Imagine: Arco

Imagine: Arco

Suntem Arco și facem mese. Ca o afacere de familie care există de 118 ani, am petrecut mai mult de un secol făcând ceea ce ne pricepem cel mai bine: făcând mese. Timp de 4 generații, măiestria și dragostea pentru lemn au fost în centrul a ceea ce facem. Abilitățile artizanale și tehnologia modernă merg astăzi mână în mână. Misiunea noastră este să dezvoltăm măiestria tradițională în măiestria secolului XXI.

Imagine: Arco

Imagine: Arco

O noua măiestrie. Ceea ce ne motivează este să facem produse frumoase care contează. Într-o perioadă în care mărfurile își pierd valoarea mai repede, vrem de fapt să adăugăm valoare. Facem produse cu relevanță socială. Produse care reunesc oamenii și limitează impactul negativ asupra planetei noastre. Facem acest lucru combinând cunoștințele și expertiza meșterilor noștri cu noi tehnologii, noi abilități, noi materiale și tinere talente.

Imagine: Arco

Imagine: Arco

Cele mai bune mese de designer din lemn.  Toate produsele noastre sunt fabricate în propria fabrică, de preferință folosind materiale locale. Design-urile noastre sunt contemporane, dar nu sunt supuse capriciilor modei. Optăm în mod conștient pentru un stil discret. Calitatea este întotdeauna cheia, motiv pentru care folosim numai materiale de înaltă calitate. Cu alte cuvinte, mesele noastre vă oferă posibilități nesfârșite: aveți un Arco pe viață.

Imagine: Arco

Imagine: Arco


Descărcați modelele de la Arco în pCon.catalog.

Distribuirea este permisă