Acum disponibil prin pCon.login: Moving Walls

Datele configurabile de la Moving Walls sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă prin pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei.

Solicitați datele produselor Moving Walls prin pCon.login


Prezentare Moving Walls

Imagine: Moving Walls

Imagine: Moving Walls

Moving Walls este o afacere de familie cu sediul în Lucerna, Elveția. Fondată de frații Marcel și Patrick Frick, compania este un furnizor specializat de mobilier de birou mobil,  pentru medii de lucru dinamice.

Proiectate inițial pentru Forumul Economic Mondial WEF, astăzi produsele de ultimă generație ale companiei elvețiene sunt distribuite în întreaga lume. Proiectate de Jörg Boner, toate produsele sunt versatile, iar utilizarea lor alimentează noi procese de inovare și o atmosferă interactivă de lucru.

Imagine: Moving Walls

Imagine: Moving Walls

Moving Walls acordă o importanță deosebită celei mai înalte calități în fabricarea produselor sale. Toate produsele sunt proiectate în Elveția și aproape întreaga colecție este fabricată în Elveția. Sustenabilitatea și utilizarea responsabilă a resurselor sunt o parte integrantă a valorilor companiei. Aceasta include utilizarea celor mai bune materii prime și o prelucrare atentă pentru a garanta durabilitate și longevitate.

Imagine: Moving Walls

Imagine: Moving Walls

În centrul companiei se află abordarea ideologică a arhitectului, facilitatorului și gânditorului Matt Taylor și a arhitectului Frank Lloyd Wright, conform căreia interacțiune dintre mediul fizic și practicile și instrumentele organizaționale este esențială pentru rezolvarea problemelor sistemice complexe.

Această abordare are ca punct de plecare și convingerea că mediul trebuie să se poată adapta la cerințele specifice de colaborare i-au determinat pe frații Marcel și Patrick Frick să înființeze Moving Walls cu viziunea de a crea spații de colaborare și de a permite rezolvarea problemelor în grup.


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă