Nou în pCon.catalog: VANK

O selecție largă de mobilier durabil pentru case, birouri și spații publice de la VANK este acum disponibilă pentru descărcare în pCon.catalog. Citiți mai jos pentru a vedea cum se prezintă producătorul polonez.

Vezi produsele de la VANK în pCon.catalog


Prezentare VANK cu cuvintele proprii

Imagine: VANK

Imagine: VANK

VANK este o echipă de arhitecți, ingineri și artizani. Proiectăm mobilier durabil pentru case, birouri și spații publice – medii care sunt din ce în ce mai interconectate. Articole proiectate inteligent, cu respect pentru mediul și fabricate folosind cele mai noi tehnologii.

Imagine: VANK

Imagine: VANK

Scopul nostru este să scăpăm de repetiția estetică. Vrem să aducem la lumină idei care elimină granițele dintre artă și realitate. Acest lucru vine de la convingerea că atunci când ne înconjurăm de lucruri frumoase ne îmbunătățim calitatea vieții. La VANK producem folosind un model de economie circulară care limitează consumul de resurse naturale, reduce cantitatea de deșeuri generate și crește utilizarea materialelor biodegradabile, regenerabile și reciclabile.

Imagine: VANK

Imagine: VANK

Dezvoltam solutii care imbunatatesc nivelul de confort si concentrare, care reduc nivelul de stres rezultat din smog-ul acustic care apare în birouri sau spațiile publice. Obiectele distinctive, deschise și închise, de sine stătătoare, sunt create și fabricate conform ideii “cu mai puține deșeuri” – pentru a nu ridica sau dărâma pereții atunci când spațiul este reamenajat sau când se mută în altă parte.

Imagine: VANK

Imagine: VANK

Suntem cu totul pentru calitate, să ne asumăm responsabilitatea pentru ceea ce facem și avem grijă ca produsele noastre să reziste cât mai mult posibil.

Imagine: VANK

Imagine: VANK


Descărcați modelele de la VANK prin pCon.catalog.

Distribuirea este permisă