Acum disponibil în pCon.catalog: Örsjö Belysning AB

O selecție largă de soluții de iluminat de la Örsjö Belysning AB este acum disponibilă pentru descărcare în pCon.catalog. Citiți mai jos pentru a vedea cum se prezintă producătorul suedez.

Vezi produsele de la Örsjö Belysning în pCon.catalog


Prezentare Örsjö Belysning AB

Imagine: Örsjö Belysning AB

Imagine: Örsjö Belysning AB

Örsjö este mai mult decât un nume, este locul de unde a început totul – un mic sat situat chiar în afara orașului Nybro, în partea de est a provinciei Småland, Suedia. De peste 70 de ani, până în ziua de azi, suntem convinși că producția locală, la scară mică, este cheia pentru a putea face produse de cea mai bună calitate.

Ca o afacere de familie, suntem mândri că suntem fideli rădăcinilor noastre și încă ne producem soluțiile de iluminat în propria noastră fabrică. Înrădăcinate în măiestria locală, produsele noastre sunt create cu ochi meticuloși și mâini atente.

Am depus un efort eficient pentru sustenabilitate atât în ​​proiectare, cât și în producție. De exemplu, folosind materiale durabile, producție locală și soluții pentru construcția produselor astfel încât să fie ușor reciclabile, am putut limita impactul pe care îl avem asupra mediului.

Imagine: Örsjö Belysning AB

Imagine: Örsjö Belysning AB

În cele din urmă, este foarte ușor, vrem doar ca produsele să ne supraviețuiască și să lase cea mai bună amprentă posibilă asupra vieții oamenilor.


Descărcați modelele de la Örsjö Belysning prin pCon.catalog.

Distribuirea este permisă