Acum disponibil în biblioteca de produse pCon: Brasilheroe

Datele configurabile de la Brasilheroe sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă la pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei.

Solicitați datele produselor Brasilheroe prin pCon.login


Prezentare Brasilheroe cu cuvintele proprii

Imagine: Brasilheroe

Imagine: Brasilheroe

Combinația perfectă între producție manuală, durabilă și stilul de viață brazilian. Brasilheroe, este o afacere de familie braziliano-germană cu sediul în Leipzig (Germania), care este dedicată producției de scaune beanbags lucrați manual și de înaltă calitate în propria fabrică din São Paulo, Brazilia. Toate produsele sunt realizate manual, cu grijă, la o calitate foarte înaltă, având în spate o tradiție de peste 30 de ani. Promisiunea produselor exclusive, ecologice și durabile realizate manual urmează să fie realizată acum în afara Braziliei.

Adaptabil. Capabil de orice. Nou în catalogul de produse pCon sunt opțiunile de scaune versatile, cu spirit brazilian de la fabrica de familie Brasilheroe. Pot fi configurate după propriile preferințe, fiecare model transformând casele în hotspot-uri, birourile în think tank-uri și hotelurile în oaze de bunăstare.

Imagine: Brasilheroe

Imagine: Brasilheroe

Exemplu de sustenabilitate. Beanbag-urile handmade ale afacerii de familie germano-braziliane, produse cu multă atenție, te apropie de stilul de viață brazilian. Cu toate acestea, nu doar o casă frumoasă este importantă pentru companie. Dar și o planetă locuibilă. De aceea, mobilierul realizat manual și materialele folosite au o durată de viață lungă.

Imagine: Brasilheroe

Imagine: Brasilheroe

Pentru mai multe informații despre Brasilheroe, produsele sale și aplicațiile acestora, vă rugăm să consultați Catalogul de Afaceri sau Catalogul pentru Casă sau site-ul web.


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă