Acum disponibil pentru comunitatea pCon: MOBBOLI

Datele configurabile de la MOBBOLI sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă la pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei.

Solicitați datele produselor MOBBOLI prin pCon.login


Prezentare MOBBOLI cu cuvintele proprii

Imagine: Mobboli

Imagine: Mobboli

Mobboli este povestea unui brand cu viață și personalitate proprie, unic de la nașterea sa în 2018. Noul brand este rezultatul impulsului inovator și creativ al delaoliva, o afacere de familie situată în Torrejón de Ardoz (Madrid), un reper în fabricarea de scaune și mobilier de birou încă din 1957.

Mobboli s-a născut în cadrul unei companii consolidate, cu experiență și propune un nou concept proaspăt, tânăr și contemporan, care știe să înțeleagă noile coduri ale societății moderne, cu o viziune sustenabilă bazată pe valori imprimate în ADN-ul său. Un criteriu estetic modern bazat pe design și optimizarea resurselor, conceput pentru a da personalitate spațiilor și mediilor de toate felurile.

Imagine: Mobboli

Imagine: Mobboli

Un brand nou, flexibil și avangardist și în același timp fidel originilor sale cu o viziune internațională pentru mobilier comercial, rezidențial și pe bază de contract.

Un angajament față de design și calitate, cu producție realizată în Spania, susținută de un sistem de producție internalizat, cu facilități proprii la fiecare etapă de producție, care face posibilă personalizarea colecțiilor sale într-un timp optim de livrare și cu cele mai mari reduceri, fără margini pentru intermediari.

Imagine: Mobboli

Imagine: Mobboli

Mobboli colaborează cu designeri renumiți care împărtășesc această preocupare, precum Ximo Roca, Héctor Diego, Arnau Reyna, Gabriel Teixidó, Franscesc Rifé, Yonoh, A.G. Vicuña etc. Compania a câștigat mai multe premii Good Design pentru colecțiile Plane, Hug, Cap.

Imagine: Mobboli

Imagine: Mobboli


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă