Nou în comunitatea pCon: NEW TENDENCY

Datele configurabile de la NEW TENDENCY sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă la pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei.

Solicitați datele produselor NEW TENDENCY prin pCon.login


Prezentare NEW TENDENCY cu cuvintele proprii

 

Imagine: NEW TENDENCY

Imagine: NEW TENDENCY

NEW TENDENCY este un studio de design cu sediul în Berlin care transferă principiile designului modern în obiecte cu utilitate contemporane. Pornind de la tradiția Bauhaus, NEW TENDENCY dezvoltă produse care se caracterizează prin design conceptual, estetică clară, formă funcțională și producție regională. Posibilitățile de utilizare sunt aproape nelimitate, fie că este vorba despre birouri, săli de conferință sau de zone private și publice. Datorita designului functional si clar, mobilierul se adapteaza la toate mediile.

Colecția de mobilier și accesorii este creată sub conducerea artistică a lui Manuel Goller și constă din produsele proprii ale companiei, precum și din colaborări cu designeri și arhitecți selectați.

Imagine: NEW TENDENCY

Imagine: NEW TENDENCY

MASA este o masă concepută pentru utilizare la birou, la cantină sau acasă. Dispunerea picioarelor furcate oferă spațiu optim și funcționalitate maximă – ușor de montat, cadrul este ideal pentru stivuire, depozitare și transport. Cadrul poate fi combinat cu orice tip de blat și este disponibil în dimensiuni și culori personalizate la cerere. Silueta sa netedă și detaliile minimaliste se limitează la reducerea maximă a designului și a utilizării materialelor. Blatul mesei este realizat din Nano HPL mat inovator, cu margini asortate în culori. Sistemul de mese MASA este folosit în principal ca masă de conferințe în sălile de ședințe, ca banc de lucru în birouri deschise sau în combinație cu băncile MASA în birouri, bucătării și zone de așteptare. Mesele pot fi livrate în 3-5 săptămâni.

Imagine: NEW TENDENCY

Imagine: NEW TENDENCY

Seria de canapele Standard cu design modular este primul sistem de mobilier tapitat de la NEW TENDENCY. Disponibil ca fotoliu sau cu 2 sau 3 locuri, acest tip de mobilier poate fi folosit combinat sau ca un produs singular în birouri sau în zone private și publice, cum ar fi saloanele de afaceri sau holul hotelurilor.

Imagine: NEW TENDENCY

Imagine: NEW TENDENCY

Formele geometrice definite, liniile curate și proporțiile echilibrate conferă seriei aspectul său rafinat și monumental. Disponibilă în trei combinații de culori și materiale textile, cu tapițerie acoperită de Raf Simons, proiectată pentru materialul Kvadrat Vidar 3, canapeaua Standard funcționează bine în combinație cu Meta Side Table, care a devenit un clasic al colecției NEW TENDENCY de la lansarea sa în 2011.

Meta Side Table este o masă laterală pentru depozitare și rafturi; numele – o referire la funcția sa de depozit de cunoștințe și informații. Cu spatiu de depozitare pentru carti si reviste si raft pentru accesorii sau laptop, Meta este foarte potrivita ca masuta laterala in zonele de birou si living, precum si in pensiuni sau hoteluri.

Imagine: NEW TENDENCY

Imagine: NEW TENDENCY

Datorită gamei largi de culori, Meta poate crea accentul perfect de culoare în orice proiect. Suprafețele dreptunghiulare și rotunde dispuse orizontal și vertical și compartimentele din oțel acoperit cu pulbere îi dau forma. Această combinație îl face pe Meta să arate uneori delicat, alteori solid, în funcție de perspectivă.


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă