Acum disponibil în comunitatea pCon: Egoé life s.r.o.

Date configurabile de la Egoé life s.r.o. sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă la pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei.

Solicitați datele produselor Egoé prin pCon.login


Prezentare Image: Egoé life s.r.o.

Imagine: Egoé life s.r.o.

Imagine: Egoé life s.r.o.

Acceptarea responsabilității. Aceasta este cea mai importantă condiție prealabilă pentru ca o idee bună să nu rămână numai în capul nostru sau pe hârtie. Prin urmare, ne-am produs singuri ideile chiar de la început. Istoria unităților de producție ale grupului Egoé din Bílovice datează din 1997.

Întregul proces la Egoé este sub un singur acoperiș – de la discuția despre ideea originală, realizarea și ajustarea desenelor, producția în masă sau la comandă, logistică, instalare, deci, serviciile complete. Toate aceste lucruri se petrec la nivel mondial. Ne putem baza pe un colectiv puternic și pe mulți ani de experiență.

Imagine: Egoé life s.r.o.

Imagine: Egoé life s.r.o.

Tot mobilierul și sistemul nostru modular Leva sunt produse la sediul nostru din Bílovice. Tehnologiile de tratare a suprafețelor sunt concentrate în două companii de producție și includ sablare, galvanizare, vopsire umedă și pulbere și instalațiile complete de prelucrare a lemnului și a metalelor.

Imagine: Egoé life s.r.o.

Imagine: Egoé life s.r.o.


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă