Nou pe pCon.catalog: Chameleon de Smit Visual

Datele configurabile de la producătorul olandez Chameleon by Smit Visual sunt disponibile pentru comunitatea pCon de ceva timp. Acum puteți găsi și table albe de înaltă calitate disponibile pentru descărcare gratuită în pCon.catalog.

Vezi produsele de la Chameleon în pCon.catalog


Prezentare Chameleon de Smit Visual

Imagine: Smit Visual B.V.

Imagine: Smit Visual B.V.

Smit Visual este un producător olandez inovator de consumabile vizuale, cum ar fi table albe, plăci de proiecție și produse acustice. Pe o perioadă de peste 40 de ani, ne-am expertizat în producerea și furnizarea de produse specifice clienților. Toate produsele sunt produse în Geldrop din Olanda. Acest lucru garantează livrare rapidă, flexibilitate excelentă în lucrul la comandă, precum și un proces de producție responsabil din punct de vedere social.

Pe lângă tablele albe standard înrămate și plăcile de proiecție, Smit Visual a introdus un concept nou și inovator de plăci fără cadru sub numele de Chameleon. Rezultatul este o linie de produse contemporane de dimensiunea pereților completi de scriere/proiecție. Cameleonul se potrivește oricărei camere și propriilor dorințe. Plăcile de scriere și proiecție Cameleon sunt întotdeauna realizate din oțel emailat de cea mai înaltă calitate, cu garanție pe viață!

 


Descărcați modelele de pe Chameleon prin pCon.catalog.

Distribuirea este permisă