Acum disponibil pentru comunitatea pCon: IBEBI

Datele configurabile de la IBEBI sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă la pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei.

Solicitați datele produselor IBEBI prin pCon.login


Prezentare IBEBI cu cuvintele proprii

Imagine: IBEBI

Imagine: IBEBI

IBEBI este o companie italiană fondată în 2012 de Alberto și Andrea Bebi, care oferă soluții inteligente și versatile de amenajare pentru a reorganiza spațiile de lucru rapid și eficient. Produsele modulare de la Ibebi includ scaune multifuncționale personalizabile și mese pliante, ideale pentru a transforma spațiile interioare și a le face potrivite pentru organizarea de ateliere și întâlniri într-un mod rapid și ușor.

Fie că este vorba de un birou, o școală sau o sală de conferințe, compania oferă răspunsuri rapide și inteligente cu produse personalizate, dintre care multe sunt gata de livrare, pentru a face zonele comune personalizabile și funcționale.

Ibebi operează urmând principiile durabilității sociale, de mediu și economice, construind o relație de încredere reciprocă cu clienții și asigurând cea mai înaltă calitate a muncii tuturor părților interesate cu care lucrează. Oferind produse de înaltă calitate și servicii excelente, compania acordă întotdeauna o mare atenție mediului, folosind materiale ecologice și cu cel mai mic impact posibil asupra mediului.

Soluțiile sale de mobilier au fost expuse la multe târguri naționale și internaționale precum Orgatec, Salone del Mobile, Maison & Object, Workspace Expo și multe altele.

Imagine: IBEBI

Imagine: IBEBI


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă