Acum disponibil pentru comunitatea pCon: Slalom

Datele configurabile de la Slalom sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă la pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei.

Solicitați datele produselor Slalom prin pCon.login


Imagine: Slalom

Imagine: Slalom

Design. Durabilitate. Confort. Slalom Acoustic & partition systems este o companie italiană lider fondată în 2011 la Milano și care operează în domeniul acusticii.

Creand produse fonoabsorbante capabile sa garanteze un confort acustic sigur impreuna cu un design unic, compania ofera o gama larga de solutii variind de la panouri si tapete pentru pereti pana la design de mobilier, micro-arhitecturi si integrare cu sisteme de iluminat.

Caracteristica particulară a companiei Slalom este abordarea durabilă a proiectului, de la alegerea materiilor prime, reciclate și reciclabile, până la procesul de producție și management al produselor cu impact redus asupra mediului.

Imagine: Slalom

Imagine: Slalom

Această pasiune pentru design și calitate a dat viață unei game de produse pe măsură, dinamice și pline de viață, care derivă din sinergia dintre acustică, etică și estetică, favorizând crearea de spații confortabile.

Selecția largă de materiale propuse și atenția la detalii prinde viață din alegerea atentă a materiilor prime trasabile, parte a unui design circular care investește constant în funcționalitate, durabilitate și reciclare. Fiecare țesătură, pâslă și culoare este aleasă pentru a comunica o atitudine și o stare care stimulează toate simțurile, creând spații cu o incărcătură emoțională pozitivă.


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă