Nou în comunitatea pCon: JENSENplus Contracts ApS

Datele configurabile de la JENSENplus sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă la pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei.

Solicitați datele produselor JENSENplus prin pCon.login


Prezentare JENSENplus Contracts ApS

Imagine: JENSENplus

Imagine: JENSENplus

La JENSENplus, ne-am dedicat producerii de mobilier de birou danez din 1970. O pasiune profundă pentru designul nordic, măiestria inegalabilă și materialele de calitate.

Avem un angajament ferm de a crea mobilier nordic, unic. Produse, care se îndepărtează în mod natural de estul îndepărtat, care a produs mobilier din materiale nedurabile, cu amprentă de carbon uriașă și cu o durată de viață mai scurtă.

Imagine: JENSENplus

Imagine: JENSENplus

Toate produsele și piesele noastre sunt fabricate local, niciuna dintre ele nu conține plastic și toate au o valoare calculată a CO2, pentru amprenta de carbon.

Modul experimental de gândire este motivul pentru care astăzi suntem capabili să oferim un design care funcționează, care surprinde și extinde ideea privitorului despre cum poate și ar trebui să arate un mobilier. Mintea noastră deschisă, antreprenoriatul și abordarea dinamică ne fac capabili să transformăm dorințele și nevoile clienților și arhitecților în mobilier personalizat.


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă