Nou în comunitatea pCon: EMU Group

Datele configurabile de la EMU Group S.p.A. sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Conectați-vă prin pCon.login pentru a solicita datele OFML ale companiei.

Solicitați datele produselor EMU prin pCon.login


Prezentare EMU Group

Imagine: EMU Group

Imagine: EMU Group

Având rădăcini italiene puternice și peste 70 de ani de istorie, EMU a investit în trezirea unui interes internațional pentru a face colecțiile sale de mobilier de exterior potrivite pentru orice situație, atât în ​​mediul de afaceri, cât și în sectorul privat.

Dragostea și grija EMU pentru mediu și pentru companie au fost transmise continuu din generație în generație, din tată în fiu. Acest mod de a împărtăți peste generații i-a permis să-și păstreze și să-și perfecționeze meșteșugul. Un produs de lungă durată din punct de vedere estetic și fizic a fost unul dintre elementele cheie pentru garantarea durabilității sale.

Imagine: EMU Group

Imagine: EMU Group

Abordarea EMU față de mediu acoperă întregul ciclu de viață al produselor sale, de la utilizarea materialelor 100% reciclabile, rezistente la foc, cum ar fi oțelul și aluminiul, până la reciclarea și reducerea la minimum a deșeurilor de producție și a materialelor de ambalare.

Compania produce la fabrica sa din Marsciano, situată în centrul Umbriei. Are 150 de angajați și ocupă peste 100.000 m2, dintre care aproape 50.000 sunt acoperiți. În plus, Centrul de Design&Simulare de 1.000 m2 este centrul de proiectare a fiecărei piese de mobilier în parte, creat pentru a stimula cercetarea asupra produsului și pentru a îmbunătăți utilizarea acestuia în mediile interioare și exterioare pentru care este destinat.

Clienții companiei includ peste 1.000 de retaileri din 85 de țări, care operează atât în ​​sectorul de afaceri, cât și în cel privat. În fiecare an, peste 400.000 de articole sunt produse folosind 2.300 de tone de materii prime.


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă