Acum disponibil în pCon.catalog: GRID System ApS

Un sistem modular pentru interior, proiectat și realizat în Danemarca este acum disponibil pentru descărcare în pCon.catalog. Citiți mai jos pentru a vedea cum se prezintă producătorul acestui produs original conceput de Peter J. Lassen.

Vezi produsele de la GRID System în pCon.catalog


Prezentare GRID System ApS

Imagine: GRID System ApS

Imagine: GRID System ApS

Bine ați venit la GRID – sistemul modular pentru interior proiectat de Peter J. Lassen. Imaginați-vă un sistem modular bazat pe un cub ca bloc principal pentru construcție! Despre asta este vorba la GRID. Cubul original – sau modulul GRID – este un cub ușor turnat dintr-o singură bucată din nailon și fibră de sticlă. Proiectat și fabricat în Danemarca. Ambiția lui Peter J. Lassen a fost să proiecteze un sistem cu o adaptabilitate fără precedent care să fie folosit fie pentru necesități ce țin de natură publică, artistică sau comercială.

Imagine: GRID System ApS

Imagine: GRID System ApS

Timp de peste un deceniu, GRID a lucrat îndeaproape cu profesioniști în interior pentru a-și aduce la viață viziunile. Puteți crea orice aveți nevoie, cu o singură GRIDĂ sau cu sute. Construiți și reconstruiți în toate cele trei dimensiuni. Modulul de bază GRID – cubul de 40 x 40 x 40 cm – poate fi conectat la alte module, deschise sau închise, pentru a crea o structură cu dimensiunile dorite. GRID vă provoacă gândirea creativă.  Impresia ce rezidă din folosirea sistemului este că acesta are o eleganță simplă. Așa cum și-a dorit Peter J. Lassen să fie.

Imagine: GRID System ApS

Imagine: GRID System ApS

Odată ce structura de bază este la locul său, puteți adăuga nenumărate funcții, caracteristici și design-uri folosind componente GRID, cum ar fi sertare, rafturi, dulapuri, panouri din pâslă și plută, table albe, scaune tapițate sau jardiniere. Construiți un despărțitor de cameră, un perete pe care să etalați lucruri, o unitate de depozitare, o tejghea, un dulap, o vitrină, un podium, un concept artistic – și apoi reutilizați componentele în modele noi. Atât la interior cât și la exterior.

Imagine: GRID System ApS

Imagine: GRID System ApS

Datorită flexibilității, modulele GRID pot fi demontate și construite din nou în variante noi – o investiție sigură pentru viitor. Asta face ca durata se viață a produsului să fie îndelungată pentru că niciodata nu te plictisești de el. Fiți inspirați să alegeți GRID pentru locul de muncă, retail, biblioteci, scoli, hoteluri, restaurante, muzee, galerii sau evenimente și târguri.

Imagine: GRID System ApS

Imagine: GRID System ApS


Descărcați produsele GRID System ApS în pCon.catalog.

Distribuirea este permisă