Nou în biblioteca de produse pCon: INNO Interior

Datele configurabile de la Inno Interior Oy sunt disponibile pentru comunitatea pCon. Solicitați datele produselor de la producătorul finlandez de mobilier și accesorii prin pCon.login și utilizați-le în aplicațiile pCon.

Solicitați aici datele de la Inno Interior


Prezentare INNO Interior

Imagine: INNO Interior

Imagine: INNO Interior

Inno produce mobilier și accesorii, veritabile „instrumente pentru arhitecți” ce au rădăcini puternice în designul inovator și producția responsabilă.

Cu toate acestea, inovația în sine nu este ținta noastră principală, ci oferirea de servicii practice și produse originale arhitecților pentru a crea interioare unice. Fiecare piesă de mobilier este produsă conform comenzii clientului, prin urmare, modelele personalizate sunt o parte naturală a operațiunilor Inno care susțin diferite identități de brand.

Imagine: INNO Interior

Imagine: INNO Interior

Responsabilitatea pentru mediu și pentru oameni este o parte a proceselor noastre zilnice. Inno se angajează să fabrice produse cu ciclu lung de viață folosind și materiale reciclabile cu emisii minime. Urmăm o abordare holistică în dezvoltarea durabilă, compania noastra fiind certificată conform standardului de management de mediu ISO 14001-2015.

Din 1975, când afacerea de familie a fost fondată de Harri Korhonen, mobilierul și accesoriile de interior ale Inno au fost alese pentru concepte de marcă, spații comerciale, clădiri culturale și publice, aeroporturi și lanțuri hoteliere din întreaga lume.

Imagine: INNO Interior

Imagine: INNO Interior

Casa Inno cu showroom, birou și producție este situată în Espoo, Finlanda. Rețeaua internațională de servicii pentru clienți și distribuție a Inno include showroom-uri permanente în Stockholm și Paris, împreună cu reprezentanți în peste 20 de țări.

Imagine: INNO Interior

Imagine: INNO Interior


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă alăturați.

Distribuirea este permisă