Disponibil în biblioteca de produse pCon: IKONO

Datele configurabile de la IKONO sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Solicitați datele despre produse de la producătorul german de mobilier modular prin pCon.login și utilizați-le în  aplicațiile pCon.

Solicitați datele IKONO prin pCon.login


Prezentare IKONO cu cuvintele proprii

Imagine: IKONO

Imagine: IKONO

Misiunea IKONO este de a face lumea mai modulară. În această perioadă în care viața se desfășoară într-un ritm rapid, apar multe provocări. Camerele de oaspeți trebuie să îndeplinească cerințe în schimbare, mediile de lucru devin din ce în ce mai agile, spațiile exterioare și interioare se îmbină și, în toate acestea, mobilierul trebuie să demonstreze o individualitate clară.

Imagine: IKONO

Imagine: IKONO

Ceea ce este nevoie, așadar, este un sistem de mobilier care să răspundă acestor provocări în sensul literal. Unul care crește odată cu clientul, care poate fi reamenajat spontan și care poate fi adaptat individual la spații neobișnuite.

Sistemul modular IKONO oferă libertate maximă cu peste 70 de module, o varietate de culori și o selecție mare de țesături de exterior, precum și huse testate pentru protecție împotriva incendiilor. Atât spațiile interioare, cât și cele exterioare sunt potrivite pentru utilizare.

Elementul central al unui modul IKONO este cadrul din aluminiu. Datorită cadrelor special dezvoltate și patentate din profile de aluminiu, modulele îndeplinesc standarde de calitate fără precedent. Tehnologia plug-in dovedită pentru conectarea modulelor individuale este, de asemenea, adaptată cadrului și permite conversii flexibile fără utilizarea de unelte.

Cerințele de calitate de lungă durată și punctele forte unice sunt îndeplinite de lanțul valoric intern. Toate produsele sunt proiectate și dezvoltate intern și fabricate la sediul companiei din Paderborn. Distribuția internă este completată de un număr mare de parteneri naționali și internaționali.

Imagine: IKONO

Imagine: IKONO


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă înscrieți.

Distribuirea este permisă

Lasă un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.