Disponibil acum în biblioteca de produse pCon: StudioVIX

Datele configurabile de la StudioVIX sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Solicitați datele produselor ce țin de marca olandeză prin pCon.login și utilizați-le în aplicațiile pCon.

Solicitați datele produselor StudioVIX prin pCon.login


Prezentare StudioVIX cu cuvintele proprii

Imagine: StudioVIX

Imagine: StudioVIX

Studio VIX are ca scop stimularea interacțiunilor reciproc benefice între oameni precum și a celor dintre oameni și mediul lor. În acest scop, proiectăm produse de interior care fac ambianța mai distractivă și mai plăcută. Produse funcționale cu funcții unice. Produse de înaltă calitate, care sunt un atu de durată pentru interior. Produse durabile care sunt 100% fabricate în Țările de Jos.

Produsele Studio VIX sunt proiectate pe baza principiilor de proiectare ale circularității (C2C). Vrem să avem un impact pozitiv asupra planetei. Pentru fiecare dintre produsele noastre arătăm costurile ecologice, amprenta de carbon și analiza ciclului de viață (LCA). Livram din stoc in 2-4 zile. Oferim, de asemenea, design personalizat sau modele solicitate special de client.

StudioVIX oferă trei colecții principale:

Table interactive pentru comunicare vizuală: table albe și flipchart elegante, care sunt inteligente și versatile.

Imagine: StudioVIX

Imagine: StudioVIX

Solutii acustice: Panouri/paravane acustice decorative, care sunt unice prin proprietati si aspect, cu valori optime de absorbtie acustica.

Imagine: StudioVIX

Imagine: StudioVIX

Design biofilic: obiecte funcționale care sunt inspirate și se referă la natură în aspectul lor. Ele aduc exteriorul la interior și produc o influență pozitivă asupra bunăstării noastre, un sentiment de bucurie și confort.

Imagine: StudioVIX

Imagine: StudioVIX

Echipa Studio VIX este formată din designeri de produse cu experiență care au adus multe modele premium pe piața internațională. Am lucrat pentru mărci mari și am făcut mici mărci mari. Plăcerea utilizatorilor, calitatea, serviciul și o relație bună cu clienții noștri sunt pe primul loc pe agenda noastră, pentru că numai atunci vă putem oferi plăcerea dată de o interacțiune durabilă.


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă înscrieți.

Distribuirea este permisă