Nou în comunitatea pCon: Treston

Datele configurabile de la Treston sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Solicitați datele despre produse de la producătorul german de mobilier industrial prin pCon.login și utilizați-le în aplicațiile pCon.

Solicitați produselor Treston prin pCon.login


Prezentare Treston cu cuvintele proprii

Image: Treston

Imagine: Treston

Treston este unul dintre cei mai importanți furnizori de mobilier industrial și stații de lucru din lume. Sistemele de stații de lucru de înaltă calitate pot fi adaptate modular oricărui mediu de lucru și oferă o gamă largă de accesorii.

Treston se concentrează pe oameni. Pentru o companie, angajatii sanatosi si motivati ​​sunt un factor elementar de succes pentru un proces optim de productie. Echipamentele noastre de lucru de înaltă calitate combină aspectele legate de oameni și de producție. Se creează un mediu de lucru ergonomic și sănătos și, în același timp, companiile devin mai eficiente. Fiecare companie este diferită și diversă, la fel și mobilierul industrial Treston.

Imagine: Treston

Imagine: Treston

UȘOR DE CONFIGURAT – soluții complete pentru locurile de muncă
Ușurința cu care mobilierul nostru industrial poate fi asamblat vă permite să creați mediul perfect de lucru. De la masa de lucru ergonomică cu cea mai rapidă reglare a înălțimii din lume până la iluminarea ideală a locului de muncă, lumea Treston oferă echipamente extinse și flexibile.

Imagine: Treston

Imagine: Treston

CALITATE ÎNALTĂ – din produse durabile
Produsele modulare de înaltă calitate Treston, cu designul lor atractiv, sunt construite pentru a dura. Sfârșitul ciclului de viață al produselor noastre înseamnă că piesele din metal, plastic și aluminiu pot fi reciclate. Suntem pentru sustenabilitate, așa că tot mai multe dintre produsele noastre sunt fabricate din materiale ecologice și durabile. Pentru noi, modularitatea înseamnă, de asemenea, că mediile de la locul de muncă pot fi adaptate și modificate cu noi accesorii pentru noi obiective.

Imagine: Treston

Imagine: Treston


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă înscrieți.

Distribuirea este permisă