Disponibil în biblioteca de produse pCon: Culture IN

Datele configurabile de la Culture IN sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Solicitați datele despre produse de la producătorul francez de soluții acustice, de iluminat și decorative prin pCon.login și utilizați-le în aplicațiile pCon.

Solicitați datele produselor Culture IN prin pCon.login


Prezentare Culture IN cu cuvintele proprii

Imagine: Culture IN

Imagine: Culture IN

Culture In este compania care a proiectat Varian®, un material sustenabil, din biosurse, care promovează bunăstarea spațiilor interioare. Creat în 2014, ambiția Culture In este de a acționa asupra spațiilor noastre de locuit adesea poluate cu o abordare axată pe utilizator în căutarea senzorialității, a respectului pentru sănătate și mediu.

Materialul dezvoltat dupa 3 ani de cercetare si dezvoltare, este un material functional, decorativ si regenerabil care a permis realizarea unei game complete destinate pietei de amenajare a spatiilor de locuit si de lucru.

Imagine: Culture IN

Imagine: Culture IN

Fabricate în Franța, produsele Culture In sunt eco-proiectate, fără emisii de COV, asigurând o calitate optimă a aerului. Varian ® îndeplinește, de asemenea, cerințele BREEAM și LEED, la nivel „exemplar”. Intreaga oferta este disponibila fara tratament la foc pentru cea mai mica amprenta ecologica posibila, sau cu tratament pentru a respecta standardul antiincendiu.

Culture In oferă soluții acustice, de iluminat sau pur și simplu decorative prin gama sa de tapetări, separatoare de spațiu și suspensii.


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă înscrieți.

Distribuirea este permisă