Nou în biblioteca de produse pCon: Cube Design

Datele configurabile de la Cube Design sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Solicitați datele despre produse ale companiei daneze de mobilier de birou prin pCon.login și utilizați-le ăn aplicațiile pCon.

Solicitați aici datele Cube Design


Prezentare Cube Design cu cuvintele proprii

Imagine: Cube Design

Imagine: Cube Design

Cube Design este o companie daneză de mobilier de birou cu sediul în Hammel, Danemarca. Punem mare accent pe design, funcționalitate și calitatea bună a touturor produsele. Avem propriul nostru arhitect, care, împreună cu consultanții noștri, sprijină și ajută cu sfaturi de la început până la sfârșitul procesului. Showroom-ul nostru din Hammel (DK) este întotdeauna deschis pentru vizite.

Cube Design are o producție și o administrare de 9.000 m² cu 50 de angajați. În producția noastră, putem face aproape orice aveți nevoie pentru biroul dumneavoastră. Produsele noastre sunt realizate din materiale laminate cu margini ABS rezistente la impact de 2 mm. Toate produsele de la Cube Design vin cu o garanție de 10 ani, dar mobilierul va rezista și mai mult. Producem mobilier pentru depozitare, cât și birouri sit-stand, mese de sedință și scaune de mai multe dimensiuni și forme.


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă înscrieți.

Distribuirea este permisă