Acum disponibil prin pCon.login: Isku Interior

Datele configurabile de la Isku Interior sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Solicitați datele despre produse ale producătorului finlandez de mobilier de birou prin pCon.login și utilizați-le aplicațiile pCon.

Solicitați datele despre produse Isku prin pCon.login


Prezentare Isku Interior cu cuvintele proprii

Imagine: Isku

Imagine: Isku

Povestea ISKU datează din 1928 și este adânc înrădăcinată în natura nordică, lemnul finlandez și abilitățile de tâmplărie ale fondatorului Eino Vikström. Aproape 100 de ani mai târziu, compania de familie continuă să susțină aceste valori, asumându-și responsabilitatea unul pentru altul dar și pentru mediu. Proiectăm și producem mobilier și oferim servicii și soluții interioare complete pentru instituții de învățământ, spații de lucru sau îngrijire medicală și pentru toate spațiile publice.

Imagine: Isku

Imagine: Isku

Lider în know-how finlandez, calitate și inovație industrială, scopul nostru este să inspirăm, să creăm experiențe de succes și să oferim clienților noștri mobilier de înaltă calitate, asigurând în același timp o producție responsabilă. Suntem un pionier în aducerea durabilității în prim-planul designului. Designul nostru este inspirat de pădurile finlandeze, materiile prime pure și metodele de producție ecologică. Pentru noi, responsabilitatea înseamnă acțiuni și este în ADN-ul companiei noastre. Este un principiu călăuzitor care acoperă totul, de la furnizorii și partenerii noștri, selecția materialelor și designul până la procesele de producție și logistică.

Operațiunile noastre nu sunt responsabile doar pentru mediu, ci și pentru oameni. Ceea ce face ca soluțiile noastre de mobilier să fie mai mult decât un simplu design, sunt suprafețele de contact antimicrobiene care sporesc în mod activ sănătatea și siguranța spațiilor. Echipa a dezvoltat primele colecții de mobilier antimicrobian din lume pentru a reduce răspândirea infecțiilor.

Imagine: Isku

Imagine: Isku

Prin această abordare, ISKU oferă generațiilor viitoare un mediu mai curat și mai sigur pentru a studia, a lucra și a prospera.


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă înscrieți.

Distribuirea este permisă