Nou pe portalul pCon.catalog: BE WTR

O selecție de dozatoare funcționale și igienice de la BE WTR sunt acum disponibile pentru descărcare în pCon.catalog. Citiți mai jos pentru a vedea cum se prezintă compania elvețiană:

Vezi produsele de la BE WTR în pCon.catalog


Prezentare BE WTR cu cuvintele proprii

Imagine: BE WTR

Imagine: BE WTR

BE WTR vă îmbunătățește apa de la robinet. Din 2017, am perturbat afacerea cu apă, intrând în luptă cu sticlele de plastic de unică folosință. La noi primești zero plastic și zero taxă de transport într-un proces fără deșeuri: doar apă filtrată nelimitată, plată și minerală, care îți potolește setea și te hidratează excelent. Robinetele noastre cu design modern și sistemele de apă de ultimă generație împodobesc casele, birourile, hotelurile și restaurantele din toată Scandinavia dar și din restul Europei.

Imagine: BE WTR

Imagine: BE WTR

Poți plasa produsele de la BE WTR în designul tău! Există un nou punct de atracție în birou – colțul cu apă! În sfârșit, le puteți arăta clienților exact cât de bine arată, atât în ​​lumea reală, cât și cu modelele de randare 3D aici în pCon! Acest lucru ne face prima marcă de apă ce folosește acest instrument!

Mulți dintre arhitecții și partenerii noștri de proiectare ne folosesc pentru diferite medii de lucru. În birouri, agenții sau clinici de sănătate și frumusețe, ei preferă adesea să plaseze modelul nostru elegant PRO 1. În restaurante de cinci stele, hoteluri tip boutique, cafenele și cantine cu mare cerere, robust BAR 1 sau automat BAR 2 se potrivește bine. Iar pentru casele particulare, FIZ 1 este o soluție inteligentă.

Datorită gamei noastre flexibile, vă ajutăm să vă potriviți robinetul de design ales,  veți obține o soluție personalizată care se potrivește viziunii și nevoilor clientului final. Și, în același timp, ați făcut o favoare planetei. Nu este asta o situație win-win? Dacă aveți întrebări, vă rugăm să vizitați pagina noastră web. Acolo puteți citi mai multe sau puteți intra în contact direct cu unul dintre birourile noastre locale. Suntem aici să ajutam!


Descărcați produsele de la BE WTR în pCon.catalog.

Distribuirea este permisă