Nou în pCon.catalog: Akuart

O selecție de soluții acustice durabile de la Akuart este acum disponibilă pentru descărcare în pCon.catalog. Citiți mai jos pentru a vedea cum se prezintă producătorul danez:

Vezi produsele de la Akuart în pCon.catalog


Prezentare Akuart cu cuvintele proprii

Imagine: Akuart

Imagine: Akuart

AKUART a fost fondată cu ambiția de a crea soluții acustice extraordinare, cu un vizual atractiv și puternic. Datorită dăruirii pentru funcționalitate și estetică cât și datorită asumării responsabilității pentru viitor, ne străduim să punem la dispoziție un design acustic inovator pentru cel mai mare public posibil. Ceea ce a început ca artă acustică de perete s-a dezvoltat acum într-o gamă completă de produse/soluții acustice cu o pânză variabilă, un profil puternic de durabilitate și opțiuni extinse de design, inclusiv fotografie, artă, grafică, culori, texturi, semnalizare și multe altele.

La Akuart, suntem ghidați din interior de valorile sustenabilității și principiile circularității pentru a proiecta soluții acustice potrivite pentru viitor! Concentrarea noastră constantă asupra inovației și funcționalității ne-a îndemnat întotdeauna să fim curioși, să investigăm noi tehnici, să căutăm noi materiale și să urmărim dezvoltarea durabilă a produselor. Dorim să ridicăm ștacheta în industria noastră și să profităm la maximum de abilitățile noastre creative și tehnice pentru a prelua conducerea în oferirea de soluțiile acustice durabile: nu doar datorită faptului că noi credem că aceasta este modalitatea de a face afaceri în viitor, ci și pentru că suntem mândri să știm că ne facem partea în promovarea schimbării.

Imagine: Akuart

Imagine: Akuart


Descărcați produsele de la Akuart în pCon.catalog.

Distribuirea este permisă