Nou pe portalul pCon.catalog: Bolia

O selecție de mobilier scandinav de înaltă calitate de la Bolia este acum disponibilă pentru descărcare în pCon.catalog. Citiți mai jos pentru a vedea cum se prezintă producătorul danez:

Vezi produsele de la Bolia in pCon.catalog


Prezentare Bolia cu cuvintele proprii

Imagine: Bolia

Imagine: Bolia

Bun venit într-un univers de design inspirat de cele mai bune și mai durabile materiale ale naturii. Un loc în care să te retragi, să închizi ușa către lumea agitată și să te cufunzi în tactilitatea naturală și în nuanțe frumoase, pământești. Un loc în care atât ochii, cât și mintea vă pot găsi liniștea, printre nuanțele frumoase ale designului scandinav: dezvoltat de designeri renumiți, realizat din materiale naturale și produs de unii dintre cei mai pricepuți ebanisti din Europa.

Imagine: Bolia

Imagine: Bolia

Bolia a fost înființată în 2000 în Aarhus, Danemarca. Compania a început ca un magazin online, dar din februarie 2013, Bolia.com a deschis magazine concept în Danemarca, Suedia, Norvegia, Germania, Olanda, Belgia, Elveția, Austria, Luxemburg și Franța. În plus, Bolia.com are magazine online în peste 30 de țări, precum și peste 450 de retaileri în 51 de țări din întreaga lume.

Imagine: Bolia

Imagine: Bolia

Nu suntem o companie tradițională de design și mobilă; suntem într-o călătorie durabilă, în continuă schimbare. O călătorie către ceva nou și mai bun. Suntem o companie internațională de design căreia îi place să dezvolte un nou design scandinav și să creeze spații frumoase în case, locuri de muncă și peste tot. Suntem o companie creativă cu ambiția de a participa activ la dezvoltarea durabilă globală, împărtășind în același timp creativitatea și pasiunea noastră pentru a face alegeri mai bune.

Imagine: Bolia

Imagine: Bolia


Descărcați produsele de la Bolia în pCon.catalog.

Distribuirea este permisă