Nou în biblioteca de produse pCon: Nordgröna

Datele configurabile de la Nordgröna sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Solicitați datele despre produse ale producătorului suedez de produse de design interior din materiale naturale prin pCon.login și utilizați-le în aplicațiile pCon.

Solicitați datele Nordgröna prin pCon.login


Prezentare Nordgröna cu cuvintele proprii

Imagine: Nordgröna

Imagine: Nordgröna

Totul a început în timpul unei drumeții ploioase în Suedia, când fondatorii companiei au descoperit că o anumită categorie de mușchi, și anume mușchiul renului, are capacitatea de a absorbi apa și de a menține interiorul cortului uscat.

În calitate de studenți la Universitatea din Lund, fondatorii Oscar și frații gemeni Joris & Sander au găsit o modalitate de a aplica materialul versatil pentru spațiile moderne de locuit și de lucru și, de atunci, au fost interesați să dezvolte noi produse inovatoare din materiale naturale, care se regenerează.

Primul produs Nordgröna a fost lansat în 2014 la o cafenea locală. De atunci, lista de clienți a sporit incluzând brand-uri ca BMW, Apple, Porsche, Google, IKEA și multe altele. În 2019 și 2020, Nordgröna a primit premiul „Di Gasell” și a fost numită una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere din Suedia.

Imagine: Nordgröna

Imagine: Nordgröna


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă înscrieți.

Distribuirea este permisă