Nou în biblioteca de produse pCon: FocusPod B.V.

Datele configurabile de la FocusPod sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Solicitați datele despre produse ale producătorului olandez pentru soluții de spațiu de lucru prin pCon.login și utilizați-le în aplicațiile pCon.

Solicitați datele FocusPod prin pCon.login


Prezentare FocusPod B.V. cu cuvintele proprii

Imagine: FocusPod

Imagine: FocusPod

Lucrul oriunde, oricând este o tendință care a început acum câțiva ani și de atunci a luat amploare. Era digitală oferă oportunități nesfârșite în IT și comunicații prin faptul că avem acces la o cantitate infinită de date disponibile. Gata cu barierele pentru că nu mai este nevoie de o stație de lucru dedicată, cum ar fi un birou.

Lucrul fără întrerupere, întâlnirile personale și efectuarea de apeluri (inclusiv apeluri video) nu mai sunt lucruri pe care le facem doar de la birou, și de ce am face-o? Ele oricum au nevoie de un spațiu limitat, ceea ce face cafeaua să aibă un gust mult mai bun la micul bar din colț. Din acest motiv mulți oameni aleg lucrul la distanță: acasă, într-un bar sau într-o cafenea sau într-un spațiu de lucru în comun dedicat.

Imagine: FocusPod

Imagine: FocusPod

Soluția noastră este un spațiu de lucru individual, semi-privat, unde aveți acces doar la instrumente esențiale, cum ar fi tastatura și monitorul computerului. La acest birou, latte macchiato este întotdeauna la îndemână, iar cablul de încărcare poate fi conectat ori de câte ori rămâneți fără suc… Unde laptopul, documentele și telefonul pot fi ascunse din vedere, în timp ce mediul de lucru imediat arată impecabil… și unde zgomotul și  forfota nu te mai împiedică să te concentrezi. De aceea, am lansat FocusPod: un loc în care munca este o bucurie și care vă face viața în afara biroului obișnuit și mai distractivă și mai relaxantă.

Într-o perioadă în care omenirea face progrese rapide în adoptarea de noi soluțiile pentru a „lucra oriunde, oricând”, cu toții trebuie să ne folosim puțin mai mult creativitatea, nu doar digital, ci și – mai ales – mental și fizic. Astfel putem lucra flexibil oriunde și oricînd avînd la îndemână foarte multe soluții.  Echipa FocusPod a găsit o astfel de soluție cu ajutorul a patru gânditori și lucrători care au fost plini de resurse în explorarea modalităților de lucru în afara cadrului tradițional de birou. Ne-am provocat unul pe celălalt să venim cu soluții relevante, viabile și durabile, așa că am lansat ideea pentru FocusPod.

Imagine: FocusPod

Imagine: FocusPod


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă înscrieți.

Distribuirea este permisă