Caracteristici noi și îmbunătățite în cea mai recentă versiune pCon.planner 8.6

Este disponibilă o nouă versiune a aplicației profesionale 3D pCon.planner, cu care se pot realiza și prezenta concepte de desing interior. Află mai jos ce este nou în cea mai recentă versiune a pCon.planner.

Realitatea Augumentată (RA)

Folosește-ți telefonul pentru a-ți prezenta ideile în Realitatea Augmentată! Te întrebi cum poți face asta? Răspunsul este simplu, profită de fluxul de lucru îmbunătățit de partajare: fă clic pe butonul de partajare, scează codul QR cu smartphone-ul și vizualizează ideile direct în camera la care lucrezi.

Redare îmbunătățită

Creează randări fotorealiste și mai precise ale designului tău datorită “măsurilor de reducere a zgomotului”. Acum, acestă funcționalitate, este prezentă și în zone transparente de imagine, cum ar fi ferestrele. Când utilizezi imagini de fundal individuale, vei observa diferența, deoarece acestea vor apărea și mai autentice și mai clare.

Integrare îmbunătățită în 3D Warehouse

Utilizarea modelelor 3D din 3D Warehouse în pCon.planner este acum simplificată. Accesează biblioteca de modele 3D fără a fi nevoie să părăsești pCon.planner introducând direct simbolul care îți place.

Mai multe opțiuni pentru proiecții 2D (PRO)

Proiecțiile 2D pot fi acum generate în modul Wireframe, Outline sau Filled. De asemenea, aranjarea proiecțiilor generate cu 2D Projection respectă convenția europeană.

Adăugă linkuri către obiecte în machete (PRO)

Imaginile spun multe, dar uneori dorești să oferi clientului tău opțiunea de a obține mai multe informații decât ceea ce este vizibil la prima vedere. Acesta este motivul pentru care, de acum înainte, poți adăuga hyperlinkuri la orice obiect din machetă! Aceste link-uri vor deveni elemente interactive atunci când exporți pagini în PDF.

Află mai multe despre noile funcții în Centrul de Ajutor.

Detalii despre noile funcții vor fi disponibile în săptămânile următoare aici pe blog. Rămâi pe fază și abonează-te (în subsol) pentru a nu pierde nicio actualizare.

*Butonul de descărcare este pentru versiunea standard gratuită a pCon.planner. Dacă ești utilizator apCon.plannerPRO sau ME, te rugăm să așteptați să descărci cea mai nouă versiune până când primești mesajul de dialog de la pCon.planner care te informează despre o actualizare automată.
Distribuirea este permisă