Nou în comunitatea pCon: WDESIGN

Datele configurabile de la WDESIGN sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Solicitați datele despre produse ale producătorului german de mobilier de birou prin pCon.login și utilizați-le în aplicațiile pCon.

Solicitați acces la datele WDESIGN prin pCon.login


Prezentare WDESIGN cu cuvintele proprii

 

Imagine: WDESIGN

Imagine: WDESIGN

WDESIGN vine pe piață cu un design inovator și produse de lifestyle aparținînd companiei Wilk GmbH. Cele mai recente forme și culori se împletesc cu un design modern. Produsele marca WDESIGN vă oferă posibilitatea de a crea camere elegante, primitoare, cu un design unic în sectoarele de catering, hotel, îngrijire și locuință.

Produsele WDESIGN revigorează camera și accentuează toate simțurile! Înființată ca agenție comercială în 2001, Wilk GmbH lucrează de atunci în mod constant orientat către clienți cu afaceri contractuale. În 2006 programul a fost completat de marca proprie WDESIGN. Portofoliul de produse este în mod constant extins și adaptat pieței. Flexibilitatea, calitatea și prețul competitiv sunt atuurile noastre.


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă înscrieți.

Distribuirea este permisă