Nou în biblioteca de produse pCon: SBS Silence Business Solutions

Datele configurabile de la Silence Business Solutions sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Solicitați datele despre produse ale producătorului francez de cabine acustice prin pCon.login și utilizați-le în aplicațiile pCon.

Solicitați aici datele SBS


Prezentare SBS cu cuvintele proprii

Imagine: SBS

Imagine: SBS

SBS s-a născut în 2014 din întâlnirea mai multor personalități și profesii complementare: un antreprenor, un inginer și un profesionist în design de birouri. Am decis să revoluționăm spațiile de lucru corporative oferind spații acustice performante și plăcute de utilizat, astfel încât ziua de lucru să devină o adevărată plăcere. De atunci, nu am încetat niciodată să inovăm, mânați de pasiunea și dorința noastră de a vă face ziua de lucru mai plăcută.

Produsele noastre sunt fabricate în Europa, în conformitate cu standardele de mediu. Echipele noastre de asamblare și service post-vânzare sunt integrate în compania noastră, iar atelierul nostru de depozitare și pregătire a comenzilor se află în regiunea Parisului, în Morangis (91).

Imagine: SBS

Imagine: SBS

Proiectăm mobilier acustic de înaltă calitate, util și estetic, care răspunde problemelor de confidențialitate și poluare fonică contemporană, în spații deschise, dar și în spații comunitare. SBS este înainte de toate o echipă de entuziaști și un know-how bazat pe mulți ani de cercetare și dezvoltare în acustică, ce oferă un produs și un serviciu de calitate.


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al comunității pCon? Aflați aici cum să vă înscrieți.

Distribuirea este permisă