Nou în biblioteca de produse pCon: Regent Lighting

Datele configurabile de la Regent Lighting sunt acum disponibile pentru Comunitatea pCon. Solicitați datele producătorului elvețian de soluții de iluminat prin pCon.login și utilizați-le în aplicațiile pCon.

Solicitați aici datele Regent


Prezentare Regent Lighting cu cuvintele proprii

Imagine: Regent

Imagine: Regent

Începând cu acum peste o sută de ani, oamenii au început să dezvolte ceea ce facem noi astăzi. Este vorba despre oamenii care planifică, oamenii care instalează, oamenii care beneficiază în cele din urmă de atmosfera optimizată pe care o creează luminile și corpurile noastre de iluminat.

Fiecare inovație, fiecare design, fiecare produs s-a născut dintr-o căutare progresivă de a îmbunătăți și optimiza spațiul de lucru și de locuit al oamenilor. Mediul lor este prioritatea noastră. De aceea, căutăm în permanență noi tehnologii și idei pentru a aduce un plus de rafinament acelor medii. Iluminatul nostru este acolo pentru a face oamenii să simtă, să lucreze și să trăiască mai bine. Și de aceea oamenii ne luminează drumul.

Imagine: Regent

Imagine: Regent


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al Comunității pCon? Aflați aici cum să vă înscrieți.

Distribuirea este permisă