Nou în biblioteca de produse pCon: Dieffebi

Datele configurabile de la Dieffebi sunt acum disponibile pentru Comunitatea pCon. Solicitați datele producătorului italian de mobilier de birou prin pCon.login și utilizați-le în aplicațiile pCon.

Solicitați aici datele Dieffebi


Prezentare Dieffebi cu cuvintele proprii

Imagine: Dieffebi

Imagine: Dieffebi

Dieffebi este o companie italiană care, de peste 40 de ani, a interpretat transformarea mediului office și a spațiilor colective ca un semn de modularitate, personalizare și ergonomie.

Fondată în 1976 în San Vendemiano, în inima unuia dintre cele mai importante districte industriale din Italia, Dieffebi este o realitate cu rădăcini solide. Cu toate acestea, vizează și scenarii și tendințe internaționale. Dieffebi este organizat în conformitate cu principiile „Producției de tip Lean”, o filozofie care elimină deșeurile prin concentrare pe producția de calitate și îmbunătățire continuă. Are un sistem de calitate total ISO 9001 și o certificare a sistemului de management de mediu ISO 14001 și exportă excelența italiană în peste 50 de țări din întreaga lume, confruntându-se cu piețe diferite și nevoile în continuă schimbare.

Imagine: Dieffebi

Imagine: Dieffebi

Produsele sale nu numai că creează un sistem versatil pentru menținerea lucrurilor în ordine și depozitare, dar și pentru organizarea și împărțirea spațiului, făcându-l mai confortabil și locuibil, permițând în același timp evoluția și reamenajarea acestuia în timp.

Imagine: Dieffebi

Imagine: Dieffebi

Integrarea dintre mobilier și tehnologie se adaugă flexibilității, un element fundamental al muncii și al vieții de zi cu zi, astfel încât să se producă o eficiență mai mare și un nivel ridicat de bunăstare psihofizică.

Toate acestea sunt realizate cu cea mai înaltă calitate, de-a lungul fiecărei etape a procesului de proiectare și producție, care combină cele mai bune cunoștințe Made in Italy cu cele mai avansate niveluri de sustenabilitate a mediului.

Imagine: Dieffebi

Imagine: Dieffebi


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al Comunității pCon? Aflați aici cum să vă înscrieți.

Distribuirea este permisă

Lasă un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *