Nou în biblioteca de produse pCon: Dieffebi

Datele configurabile de la Dieffebi sunt acum disponibile pentru Comunitatea pCon. Solicitați datele producătorului italian de mobilier de birou prin pCon.login și utilizați-le în aplicațiile pCon.

Solicitați aici datele Dieffebi


Prezentare Dieffebi cu cuvintele proprii

Imagine: Dieffebi

Imagine: Dieffebi

Dieffebi este o companie italiană care, de peste 40 de ani, a interpretat transformarea mediului office și a spațiilor colective ca un semn de modularitate, personalizare și ergonomie.

Fondată în 1976 în San Vendemiano, în inima unuia dintre cele mai importante districte industriale din Italia, Dieffebi este o realitate cu rădăcini solide. Cu toate acestea, vizează și scenarii și tendințe internaționale. Dieffebi este organizat în conformitate cu principiile „Producției de tip Lean”, o filozofie care elimină deșeurile prin concentrare pe producția de calitate și îmbunătățire continuă. Are un sistem de calitate total ISO 9001 și o certificare a sistemului de management de mediu ISO 14001 și exportă excelența italiană în peste 50 de țări din întreaga lume, confruntându-se cu piețe diferite și nevoile în continuă schimbare.

Imagine: Dieffebi

Imagine: Dieffebi

Produsele sale nu numai că creează un sistem versatil pentru menținerea lucrurilor în ordine și depozitare, dar și pentru organizarea și împărțirea spațiului, făcându-l mai confortabil și locuibil, permițând în același timp evoluția și reamenajarea acestuia în timp.

Imagine: Dieffebi

Imagine: Dieffebi

Integrarea dintre mobilier și tehnologie se adaugă flexibilității, un element fundamental al muncii și al vieții de zi cu zi, astfel încât să se producă o eficiență mai mare și un nivel ridicat de bunăstare psihofizică.

Toate acestea sunt realizate cu cea mai înaltă calitate, de-a lungul fiecărei etape a procesului de proiectare și producție, care combină cele mai bune cunoștințe Made in Italy cu cele mai avansate niveluri de sustenabilitate a mediului.

Imagine: Dieffebi

Imagine: Dieffebi


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al Comunității pCon? Aflați aici cum să vă înscrieți.

Distribuirea este permisă