Nou în biblioteca de produse pCon: HOUE

Datele configurabile de la HOUE sunt disponibile comunității pCon. Solicitați datele de la producătorul danez de mobilier pentru exterior și interior prin pCon.login și utilizați-le aplicațiile pCon.

Solicitați aici datele HOUE


Prezentare HOUE cu cuvintele proprii

Imagine: HOUE

Imagine: HOUE

HOUE este o casă de design daneză înființată în 2007. Produsele noastre au o mare confortabilitate și un design plăcut. Depunem întotdeauna eforturi în dezvoltarea produselor noastre, încercând să oferim un standard de calitate ridicat.

Produsele noastre sunt confecționate numai în fabrici cu reputație cu care am lucrat îndeaproape de câțiva ani. Produsele noastre subclasează produsele în masă obișnuite pentru că fiecare detaliu din mobilierul nostru este ales sau inventat de echipa noastră HOUE pentru a crea un produs unic.

Imagine: HOUE

Imagine: HOUE

Suntem conduși de luxul accesibil ca filozofie, alegând materialele și soluțiile potrivite. Avem o moștenire cu care ne mândrim ce ține de designul și măiestria scandinavă cu atracție la majoritatea polulației. HOUE oferă atât o colecție de exterior, cât și de interior, îndeplinind întotdeauna așteptările ridicate în ceea ce privește designul, prețul și calitatea.

La HOUE vrem să ne asigurăm că sunt luațe măsurile corecte în crearea mobilierului responsabil, având în vedere atât impactul social, cât și cel asupra mediului. Pornind de la acest lucru, ne propunem să facem din materialele reciclate o parte și mai mare a dezvoltării mobilierului nostru.

În cooperare cu unele dintre companiile de top pentru reciclarea plasticului HOUE a făcut posibil ca preluarea gunoiului din plastic de la gospodăriile daneze să se includă intr-o durată de viață circulară, prin reciclare în scaune noi și frumoase: ReCLIPS, FALK și NAMI.

Imagine: HOUE

Imagine: HOUE


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al Comunității pCon? Aflați aici cum să vă înscrieți.

Distribuirea este permisă