Nou în biblioteca de produse pCon: MENU A/S

Datele configurabile de la MENU sunt acum disponibile pentru Comunitatea pCon. Solicitați datele producătorului danez prin pCon.login și utilizați-le aplicațiile pCon.

Solicitați aici datele MENU


Prezentare MENU cu cuvintele proprii

Imagine: MENU

Imagine: MENU

MENU este un brand de design danez cu un scop simplu, dar semnificativ: să îmbogățească viața modernă prin modele care conectează ființele umane într-un mod creativ, confortabil și funcțional.

MENU a fost întotdeauna fascinat de modul în care indivizii și spațiile pot fi integrate într-un design excelent. În căutarea noastră de a crea mobilier, corpuri de iluminat și accesorii de interior modelate de detalii bine definite, folosim materiale de înaltă calitate ajustabile nevoilor umane și ajutăm la dezvoltarea unor relații puternice și de durată între designeri, producători și clienți.

Imagine: MENU

Imagine: MENU

Sentimentul de comunitate care rezultă din această uniune a indivizilor, care au aceeași emulație, stimulează un sentiment mai profund de apartenență – iar produsele care rezistă testului timpului invită în același timp la conexiunea umană, inspirație și experimentare pentru a depăși limitele designului modern.

Credem cu adevărat că atunci când lucrăm împreună, realizăm mai mult decât facem individual: suma muncii noastre și a conexiunilor noastre este întotdeauna mai mare decât părțile sale, iar proiectele noastre și spiritul de colaborare ajută la unirea punctelor dintre casă, locul de muncă și industria serviciilor, redefinind modul în care folosim spațiul și, în cele din urmă, modul în care ne conectăm la cei din jurul nostru.


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al Comunității pCon? Aflați aici cum să vă înscrieți.

Distribuirea este permisă