Nou în biblioteca de produse pCon: Dancop International

Datele configurabile de la Dancop sunt disponibile comunității pCon. Solicitați datele de la producătorul german de produse pentru securizarea și evidențierea rutelor de trafic prin pCon.login și utilizați-le în aplicațiile pCon.

Solicitați aici datele Dancop


Prezentare Dancop International cu cuvintele proprii

Imagine: Dancop

Imagine: Dancop

Dancop este cel mai mare producător de oglinzi pentru trafic, industriale și de siguranță certificate TÜV-GS cât și a protecțiilor flexibile la impact d-flexx. În paralel, Dancop funcționează ca producător al unei game extinse de soluții de protecție la impact din oțel și din poliuretan precum și produse de siguranță a traficului pentru aplicații industriale. Fabrica din Danemarca, care funcționează din 1975, produce, dezvoltă și testează pe deplin produsele. Vânzările și logistica sunt gestionate pe site-ul Dancop International GmbH din Germania. Astfel, este asigurată întotdeauna o aprovizionare rapidă cu bunuri pentru a spori siguranța tuturor participanților din industrie.

Imagine: Dancop

Imagine: Dancop

Seria de protecție la impact flexibilă d-flexx reprezintă viitorul soluțiilor de protecție industrial la impact. Datorită efectului de memorie legat de material, materialul revine la starea inițială după o coliziune. Acest lucru asigură că forța este disipată și zona este protejată deoarece, spre deosebire de produsele din oțel, nu este deteriorată.

Imagine: Dancop

Imagine: Dancop

Sunt disponibile atât soluții de siguranță preasamblate, cât și elemente modulare care pot fi planificate și asamblate individual. Acest lucru garantează o potrivire perfectă. Protecția împotriva impactului din polietilenă poate fi utilizată în interior și în exterior. Sistemul sofisticat de conectare fără conexiuni rigide asigură asamblarea ușoară.

Imagine: Dancop

Imagine: Dancop


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al Comunității pCon? Aflați aici cum să vă înscrieți.

Distribuirea este permisă

Lasă un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *