Nou în biblioteca de produse pCon: Dancop International

Datele configurabile de la Dancop sunt disponibile comunității pCon. Solicitați datele de la producătorul german de produse pentru securizarea și evidențierea rutelor de trafic prin pCon.login și utilizați-le în aplicațiile pCon.

Solicitați aici datele Dancop


Prezentare Dancop International cu cuvintele proprii

Imagine: Dancop

Imagine: Dancop

Dancop este cel mai mare producător de oglinzi pentru trafic, industriale și de siguranță certificate TÜV-GS cât și a protecțiilor flexibile la impact d-flexx. În paralel, Dancop funcționează ca producător al unei game extinse de soluții de protecție la impact din oțel și din poliuretan precum și produse de siguranță a traficului pentru aplicații industriale. Fabrica din Danemarca, care funcționează din 1975, produce, dezvoltă și testează pe deplin produsele. Vânzările și logistica sunt gestionate pe site-ul Dancop International GmbH din Germania. Astfel, este asigurată întotdeauna o aprovizionare rapidă cu bunuri pentru a spori siguranța tuturor participanților din industrie.

Imagine: Dancop

Imagine: Dancop

Seria de protecție la impact flexibilă d-flexx reprezintă viitorul soluțiilor de protecție industrial la impact. Datorită efectului de memorie legat de material, materialul revine la starea inițială după o coliziune. Acest lucru asigură că forța este disipată și zona este protejată deoarece, spre deosebire de produsele din oțel, nu este deteriorată.

Imagine: Dancop

Imagine: Dancop

Sunt disponibile atât soluții de siguranță preasamblate, cât și elemente modulare care pot fi planificate și asamblate individual. Acest lucru garantează o potrivire perfectă. Protecția împotriva impactului din polietilenă poate fi utilizată în interior și în exterior. Sistemul sofisticat de conectare fără conexiuni rigide asigură asamblarea ușoară.

Imagine: Dancop

Imagine: Dancop


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al Comunității pCon? Aflați aici cum să vă înscrieți.

Distribuirea este permisă