Datele de la Hyllteknik sunt acum disponibile în pCon.catalog

O gamă întreagă de rafturi și sisteme pentru rafturi de înaltă calitate de la Hyllteknik sunt acum disponibile pentru descărcare în pCon.catalog. Citiți mai jos pentru a vedea cum se prezintă producătorul suedez:

Vedeți modelele 3d de la Hyllteknik în pCon.catalog


Prezentare Hyllteknik cu cuvintele proprii

Imagine: Hyllteknik

Imagine: Hyllteknik

Hyllteknik a fost fondată în 1957 de Leif Hedlund cu scopul de a dezvolta și produce cele mai puternice și mai flexibile sisteme de susținere și montare din Suedia. Astăzi, fiul lui Leif, Peter, a dus tradiția mai departe, dezvoltând Hyllteknik într-o afacere industrială modernă, tehnologică și rațională.

Punctul nostru forte este că avem toate procesele în cadrul companiei, ceea ce ne face un furnizor puternic, dar și un subcontractor care în ultimii ani a devenit o parte importantă a afacerii noastre.

Imagine: Hyllteknik

Imagine: Hyllteknik

Utilizarea constantă a tehnologiei moderne nu este doar importantă, ci și distractivă și o provocare în sine. Produsele noastre sunt tradiționale, dar procesele noastre de fabricație s-au dezvoltat de-a lungul timpului, pe măsură ce noile tehnologii văd lumina zilei. Scopul nostru este să fim în fruntea tuturor în domeniul în care activăm. Produsele noastre vor rezista utilizării în medii dificile și își vor menține o calitate constantă pentru a funcționa satisfăcător timp de mulți ani.

Imagine: Hyllteknik

Imagine: Hyllteknik

Pentru noi, calitatea înseamnă și emoție și eficiență în asamblare, deci este un punct cheie atunci când dezvoltăm noi produse. Multe dintre sistemele noastre de rafturi au fost supuse testului calității, în care au fost stabilite cerințele de mediu speciale.

Imagine: Hyllteknik

Imagine: Hyllteknik

Oferim o gamă largă de culori și produse cu o valoare ridicată a designului, fără ca acesta să coste mult mai mult. Acest lucru a avut un succes atât de mare încât a devenit o caracteristică cheie în dezvoltarea de noi produse.


Descărcați modelele 3d de la Hyllteknik din pCon.catalog.

Distribuirea este permisă