O nouă actualizare pCon.facts este disponibilă

O nouă versiune a catalogului de produse digitale pCon.facts este acum disponibilă în magazinul de aplicații.

 

Nou în această versiune

Focalizare pe informațiile despre produs

Cu cea mai recentă versiune a aplicației de vânzări, accentul este pus și mai puternic pe informațiile despre produse. Imaginile, informațiile suplimentare și prețurile sunt mai accesibile datorită implementării a unei structuri moderne.

Opțiuni noi de interacțiune

Aduceți ordinea în liste datorită interacțiunilor intuitive de glisare – pur și simplu glisați la stânga în prezentarea generală a listei pentru a șterge sau accesa mai multe opțiuni. Ușurința suplimentară de utilizare este oferită de foile din partea de jos.

Aspect nou pentru foaia de produs

Partajați informații despre produse și imaginile pentru un singur produs, doar prin simpla atingere a unui buton – în foaia de produs. Aceasta în sine nu este nimic nou, dar ceea ce este nou este designul nou al fișei de produs PDF generate. Mai curat, mai luminos, mai contemporan.

Nu aveți pCon.facts instalat încă? Descărcați-l din magazinul de aplicații!

 

Sales app pCon.facts for iPhone: download from Apple App Store Sales app pCon.facts for Android: download from Google Play

 

Catalogul digital de produse pCon.facts este aplicația completă pentru echipa dvs. de vânzări: informații extinse despre produse, cum ar fi prețuri, imagini și broșuri de produse, sunt întotdeauna la îndemână. Toate acestea, combinate cu configurații impresionante în timp real și funcții de realitate augmentată, fac din pCon.facts o resursă cheie pentru echipa dvs. de vânzări

Accesați https://pCon-solutions.com/facts pentru mai multe informații.

Distribuirea este permisă