Nou în biblioteca de produse pCon: objectiv

Datele configurabile de la objectiv GmbH & Co. KG sunt acum disponibile pentru Comunitatea pCon. Solicitați datele producătorului german de soluții acustice prin pCon.login și utilizați-le în aplicațiile pCon.

Solicitați aici datele objectiv 


Prezentare objectiv cu cuvintele proprii

Acustică durabilă a încăperilor cu standarde ridicate de proiectare – produsă în Germania: echipa objectiv din Köln este cunoscută de mulți ani ca fiind un contact valoros pentru planificatori și designeri de interior. Serviciile objectiv variază de la consultanță și planificare acustică de înaltă calitate până la organizarea instalațiilor în toată Germania. Majoritatea portofoliului extins de produse al brandului objectiv este produs în Germania, cu cea mai mare valoare pusă pe aspectul ecologic.

Imagine: objectiv GmbH

Imagine: objectiv GmbH

Un punct culminant al colecției este panoul de plafon premiat „Smart”, care are prețul la același nivel rezonabil ca produsele din zona construcțiilor de pereți uscați. Este în mare parte realizat din materiale reciclate (PET și aluminiu), nu necesită adezivi sau fibre minerale problematice și, prin urmare, poate fi utilizat ulterior ca material valoros pentru procesul de reciclare. O caracteristică specială este politica de returnare gratuită a elementelor acustice timp de 20 de ani.

Cu gama sa extinsă de produse, producătorul objectiv este partenerul ideal pentru aproape toate provocările acustice ale încăperilor din proiectul dumneavoastră.

Imagine: objectiv GmbH

Imagine: objectiv GmbH

Utilizatorii experimentați folosesc valorile stocate pentru a calcula absorbția sunetului. În plus față de datele despre produs disponibile în biblioteca pCon, objectiv oferă și un calcul acustic individual cu o evaluare și vizualizare ușor de înțeles.


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al Comunității pCon? Aflați aici cum să vă înscrieți.

Distribuirea este permisă